ME TOO

Dockan är på väg till Discobowling klädd i nya klänningen ”Jennybamils dress” från glada märket Me Too. Skorna kommer från UGG.
Hej Alla Sköna Mammor!

 

Åhh, vad jag blir glad av färg! På barn får det verkligen vara mycket färg och flera färger. Det speglar deras lekfullhet:) Men själv går jag mest i svart denna höst:).
Denna helg går helt i barnaktiviteters täcken. Det är kalas hit och kalas dit. Det är dansuppvisning i dag och i morgon. Vissa helger är ju bara så att vi föräldrar står mäst för logistik, hihihi! Men det blir lätt så när det är slut säsong för många aktivteter.

 Denna klänning är ett färgfyrverkeri i hösten:)!


Sockret är en modern tappning av Madicken?. Ja, så var det en mamma som sa till mig på dansen idag:) Oj, jag det ligger nog lite i det? ( här syns det dåligt men hon har guld ögonskugga och röda kinder på denna bild också)

Nu skall jag ta och läsa av lite mail och försöka mig på att betala en vara jag köpt via paypal. Försökte igår att betala den. Men fattade inget. Är det någon där ute som kan tipsa mig hur man betalar på det betalsättet? Är helt ny på det:)!

Önskar er en fin kväll!

KRAM

10 thoughts on “ME TOO

 1. Anna/Rackarungar says:

  Köpte Esters one-piece för bara några veckor sen. Borde finnas kvar för den hade precis kommit in då. Letade på deras online, men där fanns den inte. jag tror att du kan hitta den i butik – en succé här hemma i alla fall.

  ps. finns i rosa också 🙂

 2. Anonymous says:

  Det är lite trixigt första ggn. Du går in på paypal.se, kopplar ditt kort, men sen måste du skriva in koden som kommer (tar ett par dagar) dyka upp på din internetbank-din saldorapport. Sen är det bara att handla, har man gjort det 1 ggr så behöver man inte göra om det! /Susanna

 3. Room of karma says:

  Tack alla söta för era fin kommentarer om Sockret. Skall nog låte henne läsa era fina kommentarer, då skulle hon bli jätte glad! Hon har ju valt klänningen helt själv!

  Tac Susanna för din hjälp ang paypal. Nu har jag klarat av betalningen. Men det var inte lätt. Nybörjare:)!

  Ha det bäst alla fina läsare!
  Kram ♥ CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *