DOCKAN BJUDER PÅ DANSUPPVISNING

En dagens Docka iklädd sina danskläder.
Tjing!
Idag var det avslutning på Dockans dans. Nu har hon dansat 10 lördagar på raken. Och idag så bjöd hon på en dansuppvisning för oss föräldrar. Under bara dessa sista 10 veckorna så har hon vuxit så mycket vår lilla Docka. Tänk vad fort det går när barnen utvecklas. Från en dag till en anna så vågar hon ta för sig och prata med sina nya vänner, sjunga till musiken och ta riktiga danssteg. Förta gången hon klev in på danslokalen så var hon verkligen den blyga lilla flickan som bara tittade på. Men pang nu 10 veckor senare så står hon och dansar och verkligen älskar sin dans. Så det kommer bli dans nästa termin också!

En nöjd danssessa tidigt i morse:)!

På väg hem från dansen  ….. Och på väg ut på stan för att köpa present till stora ysters vän Nadja som har discobowling kalas idag.
Nu är det fullrulle här hemma. Hår, smink och kläder skall fixas på stora Sockret som är på väg ut till discobowlingen snart. Men först så skall det lagas lite mat. Kom just hem från stan där vi har varit runt i lite butiker. Sockret hittade bla en super snygg klänning som hon skall ha på sig i kväll. Men alla är nu super duper hungriga efter denna tur. Time to go ……….. För här skall det lagas hamburgare av mig denna lördag = mums!
KRAM

2 thoughts on “DOCKAN BJUDER PÅ DANSUPPVISNING

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *