MANDELMANNS DEL 2

1untitled

Tjingeling igen!

Här kommer Mandelmann del 2. Jag tok älskar att strosa omkring i Mandelmann trädgård på österlen.Jag har nog tagit ca 400 kort på bara denna vackra park/trädgård. Jag tooook älskar nämligen trädgårdar, parker och växter. Natur i allmänhet är rofyllt tycker jag. Och detta vill jag förmedla till er idag. Där av så kommer det ett hav av bilder till från vackra Mandelmanns Trädgårdar. En känsla mellan Provence och Skåneland! Här kan ni även följa deras trevliga blogg. Trädgården är öppen varje dag mellan kl. 10.00 – 17.00 året runt med ett inträde på 25 kr/ person. Barn går in gratis. Dom häller även barnvandringar. På barnvandringarna hälsar man på hos hönsen, ser hur dem bor och känner på nyvärpta ägg. Man kliar grisar på magen och plockar fram godsaker som ostkanter och ogräs som de får smaka på. Man letar fram småkryp under stenar och i vattenbryn, ofta hittar vi vattensalamandrar och gröna och bruna grodor som vi varsamt utforskar. I växthuset kollar vi in hur tomater och gurkor växer och blir till, och vi tittar och luktar på vilda och odlade blommor.

 

2untitled

3untitled

4untitled

5untitled

6untitled

7untitled

En alldeles solmogen persika hängde i trädgården, så himla ljuvligt!

8untitled

9untitled

10untitled

  Min sköna klänning från Yellow Ferry har jag totalt bott i denna sommaren. Det finns mycket fint kvar att fynda på YF stora sommar REA. Missa inte detta!

11untitled

12untitled

13untitled

14untitled

15untitled

Kolla in denna vackra natur. Jag bara älskar den!

16untitled

17untitled

Nu skall jag ta mig ett kvällsdopp, det är ju tooookigt varmt och kvavt denna sommarkväll!

Vi ses i morgon vänner!

KRAM

18untitled

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *