MANDELMANNS TRÄDGÅRDAR

Godmorgon mina fina läsare!

Idag vill jag berätta om ett utav mina riktigt fina platser nere i Österlen, nämligen Mandelmanns trädgårdar. Att följa grusvägen till Mandelmanns trädgårdar är som att göra en resa till Provence! Mandelmanns trädgårdar är ett ekologiskt lantbruk vid Rörums backar på Österlen. Makarna Mandelmann föder upp lamm och odlar sommargrönsaker, blommor och kultur i trädgård och i växthus.

Nu när vi är här så är det ca 30 grader varmt också. Vilket stärker känslan om Povance ännu mera! Trädgården är mycket stor så det är många blommor, växter, örter mm som du får se här på Mandelmanns trädgårdar. Här finner du också djur så som katter, hundar, får, hönor och grisar, allt under en härlig lummig trädgård som känns att detta är på riktigt. En totalt magiskt vacker plats ♥

 Här vilar katten totalt obehindrat utav att jag kommer fram med min kamera. Hon vilar så skönt ändå i skuggan.

 

En vackrare trädgård än den här i Sverige, det vågar jag nog påstå att det inte finns! Klart värt ett besök! Här känner du olika dofter av blommor och kryddor. Det väcker upp många sinnen hos mig denna dag. Jag som älskar att laga mat och stå i köket i timmar. Så är detta ett paradis av inspiration!

 

En underbar plats mitt på Österlen!

Mer bilder från Mandelmanns Trädgårdar kommer snart!

KRAM

18untitled

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *