Man kommer till en viss gräns, där det får vara nog

Man kommer till en viss gräns då man fått nog av socker och övervikt. Några kilon hit och dit kan jag acceptera, men nu känner jag mig peppad att äta sundare och planera mina mål.

Jag har just startat en sockerdetox. Och där med så kommer mina kolhydrater i form av pasta, ris, potatis och bröd mm inte vara någon stor del i mina mål några veckor/ månader framåt. Jag har gjort detta förut och lyckats bra, och hoppas att det ger resultat igen. Men inget kostprogram eller ändrad livsstil ger resultat snabbt så jag tänker hålla på till april så får jag se om jag tappar kilon och blir piggare. Jag startade i fredags och känner mig faktiskt redan piggare, eller är det bara för att det är vitt och ljust ute och solen lyser ? Skit samma vad det är, det funkar iallafall!

Maten är fräsch, god och mättande! Jag kommer dock att dricka bubbel/vin på helgen det får ju inte bli en överlevnadsmanöver utan en sund livsstil! Kommer att göra en periodisk fasta också.

Jag kommer lägga ut bilder på maten och skriva recept så även ni kanske blir inspirerade av att ändra era matvanor till det lite sundare valen?

Alla har vi nog en dröm att komma i ett plagg till våren/sommaren? Jag har en brun klänning som jag vill binda min Louis Vuitton scarf runt midjan och att det sitter bra liksom, det gör det inte riktigt nu?

Nu undrar ni kanske hur många kilon, -10 kilon så ni fattar? jag får jobba hårt. Men detta året är hälsans år för mig. Så nu jävlar kör jag och det känns riktigt bra!! Uppåt framåt…

ha en fin tisdagseftermiddag i solen!

Kramar Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *