MAHOGNY COFFEE PÅ SKÅNEGATAN 35

Gårdagens Körsbärs te & jordgubbs macarons.
Godmorgon Världen!
Har ni sovit gott alla fina?
Då var det första dagen på denna härliga vecka. Wow, vad skönt väder vi har haft, och vi har gått in en bit i november redan. Igår så lovade jag er läsare att jag skulle tipsa er om Göteborgs nog charmigaste och godaste lilla kaffeebar skulle jag nog våga påstå att jag har funnit. Kaffeebaren heter Mahogny och ligger på Skånegatan 35. Ni som följer mig på denna blogg vet nog att jag är tooook galen i körsbärs te. Och vet ni vad. På detta charmiga Mahogny så servera dom mig ett ur gott körbärs te som var helt knall rött. Eftersom den bestod av så mycket körsbär, mums! Så om ni vill dricka det godaste körsbärstet i historien åk hit! Jag lovar att det är en upplevelse:)!

Var får det lova att vara idag då?

Här ser ni Martin som driver detta ställe i hop med sin söta syster Emelie. Att syskonen älskar denna kaffee bar är det ingen tvivel om. Det kändes verkligen i väggarna att detta ställe drivs av kärlek till kaffe, te, goda bakelser, smörgåsar och kunder. Kort sagt, ett mycket trevligt bemötande möttes man av här. Hit kommer jag igen!

Enkelt ……. Härlig idé med att sätta upp en papprulle som man bara rullar ner och skriver dagen meny på.

Har ni varit på CAFÉ OPERABAREN´s BAKFICKAN  någon gång? Ja, då känner man igen sig här. Fast då i Kaffe/te världen. Tavelramar i massor, bilder på större och mindre kändisar, litet hak med bästa kvalitets varorna.

Svår tolkad, hihi …………

Mmmmm ………….
Nu skall jag dansa vidare under dagen till denna härliga låt på Spotify. För nu väntar en härlig måndagsbrunch på mig! Vi ses.
Ha en loooovely day!
KRAM

12 thoughts on “MAHOGNY COFFEE PÅ SKÅNEGATAN 35

 1. min tekopp says:

  Ser verkligen ut att vara ett mysigt ställe, ska försöka lägga det på minnet och sikta in mig på ett besök nästa gång jag är i Göteborg.

  Ha en fin dag.
  Kram

 2. Anonymous says:

  Härligt ställe. Skall till Göteborg på torsdag. Kanske jag tar en sväng dit då? Tack för tipset.

  kram Lena

 3. Mrs G says:

  Åh det där stället ser ju helt bedårande ut.Här i stan finns det mest Espresso House och andra sjaskiga caféer tycker jag.
  Trist när det bara är dyrt och dåligt.

  Fina foto!

  Kram Mrs G

 4. Malin says:

  Ser ut att vara hur mysigt som helst…har en del av mina vänner i Göteborg..kanske man skulle dit & fika med dom 🙂

  Du ser ut att ha den riktigt mysigt!!
  Många kramar Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *