CAROLINA GYNNING X 2 UTSTÄLLNING

En dagens bloggerska klädd: Topp Hunky Dory. Byxor Culture, Skorna kommer från Ugg och heter Lynnea. 
Godkväll Bloggisar!
Wow, vilken härlig dag jag har haft. Jag var med  bästisen S i Göteborg på Carolina Gynning & hennes mamma Agneta Gynnings utställning. Carolina stod för alla vacker konst. Och mamma Agneta för alla vackra skulpturer. Det var ett minst sagt ett färgsprakande nummer dom skapade tillsammans = Underbart!
Tack söta bloggerskan Mrs G ♥ för tipset på min blogg i kommentarfältet om denna fina utställning på Gothia Tower:) Vilket förde mig dit idag:). Åhhh, vad jag älskar mina fina bloggvänner som tipsar mig om en massa kuligheter som finns. Det är ju därför vi bloggar. För att sprida inspiration, kunskap, idéer och tips! Och det är just detta som jag vill att min blogg skall vara ett bollplank full av inspiration, ider och tips från mig och alla underbara kvinnor som kommenterar här på Rofk:)!En mötesplats för likasinninga kvinnor  helt enkelt, puss på er!

Denna är nog min favorit. Jag är ju tokig i färgen rosa:)!

En av Agnetas skulpturer ….

Denna tavlan var ju helt ljuvlig.

Här har ni mamma Agneta, som jobbar för fullt.

Tavlan Barbie är nog den mest kända tavlan av Carolina Gynning skulle jag tro?! Det är i alla fall den tavlan som jag tänker på när man talar om Carolinas konst.

Gillar den rena och enkla tavlan True Romace. Skulle passa i mitt svart/vita hem:)!

Här har ni kvinnorna bakom konsten idag!
Jag har just kommit hem efter vår heldag i Göteborg. Vi var först och besökte denna härliga utställning. Där efter besökte vi Göteborgs mysigaste och godaste lilla Kaffe. Mer pics om det kommer i nästa inlägg, jag lovar. Jag är riktigt matt för efter detta så besökte vi Ikea. Helt enkelt en heldag i Götet:)!
Nu skall jag ta och brygga mig en stor kopp med körsbärste och lägga fötterna i ett härligt varmt fotbad med lavendelsalt, NICE:)! 
Önskar er en fin kväll, alla fina!
Så ses vi i morgon igen!
KRAM

Psst! Vill ni se mer från Carolinas utställning gå in på hennes blogg här.

13 thoughts on “CAROLINA GYNNING X 2 UTSTÄLLNING

 1. PERNILLA says:

  ..ett färgsprakande fyrverki ..tog en sväng ner till Gothia och kollade in detta också …coola, coola Caroline….

  Ha det skönt i ”Fot-plurret”…*ler

  Kram från Göteborg

 2. ifalldayswereholidays.com says:

  Värsta finaste tavlorna, jag blir lika glad varje gång jag tittat på min
  ” Barbie Loves Me” som vi köpte vid förra utställningen.
  Tänk vad en tavla kan göra för ett helt rum.

  Tack för dina gulliga ord.

  Kram Mrs G

 3. Casa of Mia says:

  Så fin du är! Jag gillar verkligen Carolina Gynning (har t o m hennes blogg bland mina favoriter), trots det har jag inte kommit till hennes utställning, blir nästan lite avis på dig, hoppas att du hade det riktigt härligt, kraaaam

 4. Jennie says:

  Oj vad jag blev avis nu .. Hehehe. Men vad fina bilder du har på din blogg som vanligt. Jag blir alltid så glad av att vara inne hos dig.
  En riktig feelgood blogg:)!! Kram

 5. Casa bianca di Mia says:

  Du, den missade jag helt! Min lilla mamma hade tydligen varit på den utställningen. Och jag tänkte, att den missar väl knappast du!? 🙂

  *Nice att du bjuder på lite bilder därifrån då!
  Ha det gött
  Kram

 6. Pia says:

  Vem visste att hon var i stan?! Nu är jag avis:)
  Fina bilder du bjuder på från Gynnings utställning. Ha en bra dag! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *