MAGIS, FATBOY & VITA GOLV

En tidig morgon pics från sessornas rum. Denna hunden Puppy från Magis flyttar har nog bott i alla rum här hemma. Men nu för tiden så har den stannat inne på sessornas rum. Den är så kul att rida på tycket lill Dockan:)!

Tjingeling sweeties!

Strålande soligt och vackert väder bjuder denna tidiga oktober morgon på igen – Härligt! Vi har nästan blivit lite bortskämda med solen och det fina vädret. Tror att jag får ta en lång promenad i parken om detta väder håller i sig. Men det är riktigt kallt nu på morgonen när jag ser på tempen……. Men men solen är ju framme:)

Jag vet att ni är många som har mailat mig ang mina vita golv. Dom kommer från Ikea och heter Tundra och kostar 69kr/m3. Jag är helnöjd med dessa golv.  

Denna gunga är det bästa köpet till vårt barnrum. Gungan kommer från Design torget i Stockholm.
En dagens Socker: Skjort/klänning Zara. Jeans Replay. Och sötaste läsglasögonen från Dolce & Gabbana. Dom är som ett smycke:)!
Jag önskar er alla en riktigt fin dag så ses vi senare!
KRAM

12 thoughts on “MAGIS, FATBOY & VITA GOLV

 1. Me says:

  Tänk om man kunde ha en gunga som vuxen också, då hade jag suttit där bums =)
  Du har förresten en liten utmaning inne hos mig, bara om du vill förstås=)

  Kram Fia

 2. Room of karma says:

  Tack fin du Mita, för din gullig kommentar om min sessa:)

  Julia, jag vill gärna vara med i din fototävling så klart. Skall kolla in den i helgen!

  kram på er alla fina!
  ♥ från CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *