MER ANDY WARHOL PÅ VÄGGARNA ……..

Todeloooo!
Hoppas ni mår bra vänner!?
Här hemma i Småstaden så har jag satt igång ett nytt projekt så här på kvällen – likt mig! För några år sedan så var jag och Daddy på en utställning av Andy Warhols liv på moderna Museet i Stockholm. (En riktigt bra utställning). En hel helg var vi där helt barnfria, det händer inte så ofta! Vi var och åt gott och gick på olika konstutställningar i huvudstaden. Och under den kultur resan så köpte jag bla en Warhol planch som ett minne från vår lilla tripp. Men den har inte fått någon plats än i vårt hem. Men i kväll skall den upp tänkte jag. Men var??

Jisses vad jag är uppbokad här framöver….. Satt just och skrev in julbordet som nu är bokat med jobbet. Tänk vad tiden går fort. Snart är det jul?!
Hoppas ni får en jättemysig kväll så ses vi imorgon!

KRAM
5 thoughts on “MER ANDY WARHOL PÅ VÄGGARNA ……..

  1. Room of karma says:

    hahaha du är så skön Mrs G. inte prata jul …..
    Kul att lille A gillar nakenfisar:)!

    Evalevabo det förstnämda stämmer. Det är jag som inreder till största delen. Men Daddy är rätt bra på det också.

    kram kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *