LUNCH TIPS – FÄRSKA RÄKOR FRÅN VÄSTKUSTEN!

Happy lunch!
Idag är jag hemma och vabbar för Sockret. Och vi har myst hela dagen. Vi har legat i soffan och haft film- maraton och till lunch så har vi ätet färska räkor och kräftor= mums! Man behöver ju inte ha tråkigt bara för att man är sjuk, eller?!

Min nyinköpta färgglada orkidé. Den lyser faktiskt upp hela rummet. Eftersom jag nästan bara har svart/vitt hemma så tycker jag det är kul att chocka med mycket färg när jag köper färg:). Jag tycker det är snyggt till det strama och enkla hemma hos oss.

Här sitter vi och lunch- myser tillsammans idag.

Det är så gott med frysta blåbär i vattnet. Och det är fint för ögonen också:)! Lärde mig det tipset utav bäste vännen Stockholman´s mamma i våras. Lätt, snyggt och enkelt att få barnen att tycka om vanligt vatten.

Nu har jag lite att fixa med här hemma. Vi ses lite senare!
KRAM
CC

13 thoughts on “LUNCH TIPS – FÄRSKA RÄKOR FRÅN VÄSTKUSTEN!

 1. Casa bianca di Mia says:

  Nu svarade jag i och för sig hos mig.. 🙂
  Detta tips om vab-lyx, ska jag göra nästa gång det blir aktuellt! Brukar ju bli några gånger på vinterhalvåret!

  Kan vi ses nu i dagarna? Smsa eller slå mig en pling, Snygging!
  Kram

 2. Me says:

  Vad härligt med räkor en VAB dag =) Precis, bara för att man är sjuk behöver man inte bara äta soppa =))
  Hopps hon kryar på sig!!
  Vill säga tack för att du alltid skriver så fint hos mig, du anar inte vad det betyder för mig. Du är en stor blogg som lägger märke till min ”lilla skit” =)
  Blev kär i din orkide nu, hmmm =)

  Stor kram!!

 3. Room of karma says:

  Till bloggerskan Me!

  Du är bara för söt!!!! Jag lägger märken till fina människor som du. Om man är stor eller liten spelar ingen roll för mig!!!! Jag har några favorit bloggar och bloggerskor som jag läser varje dag. Och ni skriver ofta här inne hos mig, det gör mig också mycket glad! Tack för att ni finns.

  Stora kramar CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *