COCO CHANEL HUNDKLÄDER!

Nyfixade klor på Nakenvovven idag. Jag har tre sessor!

Tjingeling Alla Fina!


Mår ni bra bloggisar?

Tror ni att vi tjejer har haft kul här hemma i kväll? Och tror ni att vi har världens snällaste nakenvovve? Hon går runt i Coco Chanel kläder, scarfar, och nu stenar på naglarna. Hon älskar när vi pysslar med henne. Denna hundras är helt fantastisk som familjehund med små barn. Dom är super sociala och älskar att delta i alla lekar och aktiviteter. Men dom gillar inte att vara själva. Men våran  lilla skönhet är alltid med oss. Och hon deltar i våra tjej kvällar också:)!

Här låg vi och läste spökhistorier med öppna fönster och lyssnade på regnet som smattrade utanför vårt fönster. Där låg vi nerbäddade med var sin kopp med körsbärs te och myste inne i värmen. Men nu ligger bara vår charmiga nakenvovve kvar och njuter av sina strasstenar, hihihi.

Älskar måndagkvällar. Vilket är min tv kväll med  Ensam mamma söker. Och efter den så kommer Svenska Hollywoodfruar. Gaaah, kl är ju nästan 20,00 redan. Nu börjar ju Ensam mamma söker …..

Ha en fin kväll vänner!

KRAM
CC

11 thoughts on “COCO CHANEL HUNDKLÄDER!

 1. VivanDivanGoesFashion says:

  Naaaaw vilken sötnos 🙂 Vi har funderat på hund men har lite intressekonflikt jag och maken. Jag vill ha en sötishund som din men han vill ha en stor jakthund…hmmm…kan man lära en Nakenhund jaga? 🙂 Snyggt med camokläder kanske hi hi

  Ha en fin måndagskväll
  Kram
  /Vivvi

 2. ifalldayswereholidays says:

  Åhh helt bedårande:)
  Har faktiskt haft/har mina funderingar på att skaffa en sådan vovve.
  Vi har redan världens sötaste och goaste malteserkille, Lille A, men han skulle nog tycka det var kul med ett ”syskon”.
  Och mamman med 🙂

  Har jättefina hundtäcke från Manfred o Sweden med äkta Swarovskikristaller vid kragen som din hund skulle bli väldigt fin i:)
  Lille A har använt sina flitigt men fick nyss ett nytt oljerockstäcke från Barbour som han är mycket tuff i.

  Kram Mrs G

 3. Room of karma says:

  Hej Mrs G!

  Har din lilla hund en Barbour oljerock? Jag dör, vad avundsjuk jag blir!! Var har du köpt den? Det vill jag att vår lilla nakenfis också skall ha så klart:)! Det skulle ju passa till mig och min svarta jacka från Barbour:).

  Jag har inte hunnit kolla in dina snygga Arne stolar. Skall göra det i kväll.

  Ha det gott!
  kram CC

 4. Anonymous says:

  På riktigt??! strass på tass inte ok! smaklöst rent utsagt. De är djur och inga dockor, väx upp! och det gäller alla som klär ut sina hundar i dockkläder och annat fjanteri. Skulle skämmas om jag hade en vän som behandlade sin hund så nedvärderande.
  /Från en som värdesätter sin bästa vän (hunden) som den vän och hund han är och inte ett smycke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *