LUCIAMORGON

LUCIAMORGON

.

Kvar på scenen efter skolans stora och super vackra lucia uppträdande. Att se elever från förskolan upp till årskurs 9 i ett och samma lucia tåg är magiskt vackert! Dom allra minsta på skolan är tomtar och från 2,a klass får man lov att vara tärna eller stjärngosse upp till 9,e klass. Dom större barnen som är med i kören sjunger solo. Lucian står i mitten av hela denna stora skara av barn med levande ljus. Det är så vackert så man sitter med gåshud och bara njuter av sången och all den kärlek som värmer i ett mamma hjärta denna stund.

 

.

.

 

V Ä L K O M M E N  L U C I A M O R G O N

 

Här hemma har vi just ätit upp vår frulle till tonerna av lucia låtar. Hela vårt hem är fyllt av levande ljus och stämningen är på topp, minst sagt denna morgon! Vi är på väg ut för att köpa dom sista  julklapparna och äta julmat på ett jätte mysigt julbord med hela familjen. Det är en tradition vi har, då vi tillsammans varje år äter julbord med familjen också. OK, att det blir flera julbord eftersom vi går ut med våra jobb också. Men man kan väl aldrig få för mycket mys, eller?!.

.

I år har jag faktiskt köpt en del julklappar på nätet så dom är redan levererade och klara. Tycker det är smidigt att köpa på nätet då man kan sitta i lugn och ro och fundera ut vad som är bäst till vem osv. Det är ingen stress och man slipper köerna. Men vissa saker vill man ju uppleva live så som NK,s julskyltning och att få klämma på en del saker mm. Så idag blir det att köpa ihop dom sista pyssel bitarna.

.

Önskar er alla en jätte fin luciadag!

KRAM

2 thoughts on “LUCIAMORGON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *