ALUDDEN JULBORD

ALUDDEN JULBORD

Denna vackra restaurang Aludden Providore belägen intill sjön Aspen i Lerum igår.

.

.

.

T J I N G   

.

Nu har alla härliga julbord startat. Åhhh vad jag älskar denna tiden på året. Igår eftermiddag/kväll var jag tillsammans med mina härliga arbetskollegor på ett super trevligt och gott julbord på Aludden i Lerum.

Ett bord med en uppsjö av heminlagda sillar är en fin start. Den stora buffén med små kalla fisk- & skaldjursdelikatesser, både med klassisk & exotisk touch. Mycket av maten kommer från havet vilket passar mina smaklökar! Här serveras även bra vegetarisk små rätter. Olika kuvertbröd från vårt surdegsbageri, ”Sivans” ostar och goda lokalproducerade tillbehör. Med små fantasifulla sötsaker & kaffe som avrundning. Här serverades bla förmodligen min livs godaste marmelad godis. OMG vad jag äääääälskar marmilad godis. Nu funderar jag på om jag skall försöka mig på att baka marmeladgodis i år. Är det någon söt bloggis där ute som har något bra recept så är det bara att dela med sig till mig:)!. Funderar på att baka dom med fläderblom, då jag har mycket saft kvar från i sommras då jag gjorde mycket fläder saft. Jag har jordgubbs saft också kvar för den delen.

ALUDDEN JULBORD

 

ALUDDEN JULBORD

 

ALUDDEN JULBORD

 

ALUDDEN JULBORD

 

Jag brukar aldrig dricka nubbe. Men om jag skall dricka nubbe så har jag hittat en som fungerar att huvudtaget att svälja och det är denna Aalborg Jubileums Akvavit. Så här skålar vi glatt vårt glada gäng!

 

ALUDDEN JULBORD

Detta smarriga julbord är nu tredje året i rad som vi återkommer till. Och i år var vi lika nöjda som åren innan! Att rekommendera om ni bor i trakterna!

.

KRAM

 

2 thoughts on “ALUDDEN JULBORD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *