LOUIS VUITTON ELLER GUCCI TILL HÖSTEN

 Good Afternoon!
Hur mår ni idag alla fina? Här har det regnat i ett. Jag skulle nästan kunnat simma hem från jobbet idag, hihih. Tyvärr så hade jag inga badkläder med mig i handväskan.
Men det är lite mysigt med dessa tvära kast i väderlekarna. Igår så åt vi glass vi havet och idag sitter vi hemma med levande ljus och myser inne.
Vet ni vad jag skulle vilja ha, en gammal, gammal Louis Vuitton väska. För jag gillar den äldre modellen då lädret blev mer mörkt och slitet. Det blir det inte på dom nyare! Jag har två st sminkväskor i det nyare materialet och det mörknar aldrig! Jag måste ju köpa en begagnad då så klart. Men hur vet jag om det är original eller inte? Ibland kan det vara mycket knivit att lista ut. Dom kan var sååååå bra gjorda dessa kopiorna. Och jag vill ha ett original så klart!. Är det någon ut av er läsare som är kunniga i det området?? Eller jobbar på en seconhand?

 Hästar och ridmode är höstligt på något vis tycker jag. Undra varför? Hästar finns ju året om och rider gör man alla säsonger! Men när hösten kommer så börjar jag alltid att gilla hästar och ridstövlar osv….

 Den UUUUUUUUUUUUUUUR snygga Gucci väskan tittade jag på i Köpenhamn i våras. Gissa om jag blev kär? Det skinnet var helt ljuvligt att ta på! Men priset gjorde att jag inte köpte den (10,500 danska) Men GUD vilken väska. Och jag tror att jag ångrade mig att jag inte köpte den?! Men nu skall jag välja en höst väska och vet inte vilken jag vill ha utav dessa två??!!

Bilderna kommer från denna blogg  http://www.ditteisager.dk/ En helt ljuvlig blogg för övrigt!
Idag har vi bestämt att vi bara skall sitta och kura i soffan med levande ljus och äta Lavendel choklad = mums! Vi älskar smaken av Lavendel. Denna choklad är köpt på ICA Fokus i Göteborg för er som blir sugna och bor i trakterna. Den är ljuvlig.
Önskar er en superfin kväll alla fina bloggisar!
KRAM
CC

10 thoughts on “LOUIS VUITTON ELLER GUCCI TILL HÖSTEN

 1. Maria - Wikers liv says:

  Jag förstår vad du menar, hästar finns året om och jag är inte hästmänniska någon gång under året, men på hösten då vill jag bo på landet med hästar och hästhagar till grannar! 😉 🙂
  Jättefina bilder du hittat! Gillar verkligen den med hästskor, bett och vad det nu är 😉
  Apropå väskan, kan du inte googla på secondhandbutiker på större orter, och höra med dem? Det finns ju de som enbart säljer ”fina” märken second-hand.
  Lycka till med ditt letande och ha en fantastisk soffkväll!
  Kramar till dej, fina du!
  / Maria

 2. mammaxtre says:

  Jag gillar LV bäst. Om du åker till butiken i exempelvis Stockholm tror jag säkert att du hittar den sortens väska som du vill ha.

  Jag har bland annat en Alma, den väskan är jag nöjd med. Plånboken använder jag varje dag. Den har mörknat 🙂

  De väskor det står emellan för dig är dyra. Men är tidslösa. Därför är det värt det, om man har råd. Lycka till!

 3. Room of karma says:

  Hahaha vad rolig du är Maria! Jag jag vill också flytta ut till landet på en häst gård, men bara just på hösten som du skriver! Annar så gillar jag storstäder bäst!

  Tack för tipset! Jag skall nog göra som du skriver ang väskan. Bra idé!

  kram CC

 4. Pållan says:

  Själv har jag en tolv år gammal Almamodell som jag älskar. Riktigt sliten men håller forever. Jag hittade en gammal Diorbag på en fyndbutik för 20 kronor och tror väl inte damen bakom kassan riktigt förstod värdet i väskan he he ; ) Man ser och känner på skinnet om det är äkta eller ej. Tyvärr så har flera second hand butiker som tex Boutique Två Tre gånger uppe hos mig på Karlavägen tagit in kopior så du kan inte lita på att sådana butiker har äkta vara. Personligen skulle jag ALDRIG köpa en kopia. Har jag inte råd med en äkta så är jag hellre utan. Trevlig onsdag önskar Pållan ; )

 5. Pållan says:

  Själv har jag en tolv år gammal Almamodell. Sliten som tusan men den håller forever. Fyndade en Dior weekendbag för 20 kronor i en fyndbutik och jag tror inte damen bakom kassan riktigt visste vad hon gjorde he he. Du ser och känner på skinnet om den är äkta eller inte. Tyvärr så har många second handbutiker tagit in kopior. Bland annat Boutique Två Tre gånger uppe hos mig på Karlavägen. Personligen skulle jag ALDRIG köpa en kopia. Har man inte råd med äkta så får det vara. Ring mig nästa gång du är i stan så kan vi gå på väskjakt. Galen i väskor he he. Trevlig tisdag på dig ; )

 6. Snor och Glamour says:

  Jag förstår precis vad du menar, jag gillar inte alls LV i det ljusa lädret. Jag vill också ha det mörkt och slitet. Har sett ursnygga gamla slitna i den där butiken på Karlavägen, men som Pållan skriver så kan det vara kopior.
  Hm, jag vet inte alltså, men Guccin var GRYM! Om du inte hittar en gammal äkta LV så skulle jag köra på Guccin!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *