WOW, JAG ÄR EN VINNARE!

Bergmansgården.
Godmorgon Alla Sköna Bönor!
Idag är jag såååååååååå jätte glad. Jag har typ varit med i tusentals lotterier. Och tro mig när jag säger att jag aldrig vinner!!! Jag har vunnit två gånger i hela mitt liv på lotteri osv…. 1 gång så vann jag en exklusiv choklad kalender på från Anthonberg för ca 4 år sedan. Jag minns att det var veckan före jag skulle föda vår lilla Dockan. Och nu så har jag vunnit en uuuuuuuuuuuuuuur söt bok ” Halländska gårdsbutiker & kaféer” från Ann-Charlotte. Fattar ni vad super glad jag blev när jag fick ett mail här om dagen att jag var en vinnare av denna söta bok! Så jag brukar aldrig ha tur i spel och lotter osv. Men jag har alltid haft tur i kärlek. Och man brukar ju säga att antligen har du tur i kärlek eller i spel. Då har jag häldre tur i kärlek om man måste välja!. Men någon gång i livet skall ju även jag ha lite tur i lotteri!
super tack söta Ann-Charlotte för den jätte fina boken som kom hem till mig igår. Den är verkligen super fin och den kommer ta oss ut till många fina gårdsbutiker och kaféer i Hallnad.
Skoga gårdsmejeri
Ysby gamla lanthandel.
På resa genom Sverig.
Halländska gårdsbutiker & Kaféer.
Fota: Ann-charlotte Fägerlind. Text: Ann-kristin Lindh. Form: Jonas Lindblad.
En gårdagens bild från vår soffa. Vi satt och njöt av en liten flaska Amarone och åt lavendel choklad och läste om massa mysiga Halländska gårdar som vi vill besöka. Vi åker ofta ner mot Halland vi stor älskar ju bla Båstad. Och runt dom trakterna öppnades många dörrar upp utav denna fina bok!
Nu alla söta skall jag ta och bege mig till mina ur söta patienter. För vi har nämligen stans finaste och sötaste patienter tror jag. Denna vecka har vi fullt upp för vi skall nämligen gå på jourpasset också. Kul när det är fullt upp tycker jag.

Dagen blir bara så bra som du har bestämt dig för att den ska bli!
Och min skall bli helt fantastisk har jag bestämt! Hur skall din bli?

 
 

KRAM
CC

6 thoughts on “WOW, JAG ÄR EN VINNARE!

  1. Anonymous says:

    Hejsvejs..Grattis till den fina boken. Trevlig blogg..Jag undrar vad du har køpt tavlan Moderna Museet som du har i køket?
    Tack på førhand…Tjingeling..
    Ninna i Oslo…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *