Ljusa upp hemmet med snygg belysning i höst

Ljusa upp hemmet med snygg belysning i höst

Belysning sätter stämning i hemmet och särskilt viktigt är det att ljusa upp under årets mörkaste period som snart är här!

 

 

När det kommer till lampor så kan man lätt göra sig av med en förmögenhet. Lampor kan vara väldigt dyra och den sätter en prägel på hela hemmet. Jag har hittat lite lampor som gör hemmet trendigt i höst och som samtidigt är vänlig mot plånboken. Trademax har många fina lampor till bra priser. Och min absoluta favorit lampa har ni här ovan, Trendig tripod lampa med riktbar lamphuvud som ger hemmet en ”fotostudio” känsla. Vad passar inte bättre hos en bloggerska?  😉 Pris 1999 kr.

Att hitta den där extra fina lampan, och som samtidigt inte hänger i var och vartannat hem kan vara svårt. Här kommer lite tips på hur du skapar ditt hem.

Ljusa upp hemmet med snygg belysning i höst

Marmor är klassiskt

1,  Round Table Bordslampa 299 kr. 2, Round Table Bordslampa 419 kr. Marmor andas lyx och stilsäkert. En lampa som passar i ett minimalistiskt hem men också i ett klassiskt sparsmakat hem, där varje detalj är noggrant utvalda. Denna lampan är ett säkert kort som håller i många år.

Ljusa upp hemmet med snygg belysning i höst

Betong för dig som uppskattar att vara ensam om dina inredningsdetaljer och vill att det andas nordiska designers hemma.

3, Bellö bordslampa  195 kr. 4,  Edet bordslmapa 295 kr. Med sin avskalade och tidlösa design ger denna bordslampan från Trademax ett trendigt intryck, oavsett om den står på nattduksbordet  i sovrummet, i fönstret i vardagsrummet eller på hallbordet i hallen. Här möts den råa betongen mot det varma mässingen för en mer spännande design. Att mässing var ett hett mode när det kom till inredning för några år sedan har nog inte gått någon förbi. Men mässing står sig än i många hem.

Men att välja lampa kan ibland vara lättare sagt än gjort. För det första ska den passa in i miljön och den stil som hemmet har, och för det andra ska den bidra med bra ljus på rätt ställe i hemmet där det behövs mer ljus– och sedan skadar det inte om man inte blir fattig på kuppen när man köper lamporna. Jag har handlat mycket på Trademax genom åren och jag tycker att dem har bra kvalitet till bra priser med ett stort utbud. Klicka in er och kika runt.

Hoppas jag gav er ett ljus i mörkret i höst!

Kram Carola<3

Detta inlägget är sponsrat 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *