Godmorgon med gott kaffe från min lyxiga moccamaster i cooper

Godmorgon med gott kaffe från min lyxiga moccamaster i cooper

Godmorgon med gott kaffe från min lyxiga moccamaster i cooper

Godmorgon med gott kaffe från min lyxiga moccamaster i cooper

Godmorgon med gott kaffe från min lyxiga moccamaster i cooper

Godmorgon från småstaden.

Jag har en kompis som säger, -Carola ska du inte köpa inredning med lite färg på? Jag svarar alltid nej bestämt! Men en sak har jag i mitt hem som har färg och det är min älskade Moccamaster i copper som jag köpte på Bagaren och Kocken förra året. Den färgen är nämligen lite unik och finns bara att köpa där. Kaffebryggaren brygger kaffe på noll tid och den är helt ljudlös. Den finns i många snygga färger, på mitt nya jobb har vi den i silver färgad (den är lika snygg) men kanske mer vanlig!

Hur som, med gott kaffe i muggen körde jag mina barn till skolan i morse, och för att sedan åka vidare till den butik som jag köpte en Slowjuicer igår eftermiddag. Jag testade en super bra Slowjuicer i Gdansk i Polen för några veckor sedan som jag inte köpte (och ångra så klart) Kan inte hitta den här hemma i Sverige. Så jag köpte en annan med alldeles för litet rör upptill.  Den som vi testade i Polen var helt fantastisk då man kunde stoppa i hela frukter med kärnhus och allt, den hade en breda matningsröret upptill där man kunde pressa hela frukter direkt ner i maskinen.  Man delade bara på ett äpple en gång och behövde inte skala den. Den kunde även pressa ut saft ur grönkål och färska örter. Jag har inte hittat någon sådan bra maskin här hemma Sverige. Men jag får leta vidare!

Önskar er alla en toppen fin dag!

Kram<3

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *