Lika barn leka bäst

Liten i fönstret.
4st små vita maränger. Lika goda & söta!
Nu är inte detta lukt kort. Men dom hade just ätit vaniljglass, så dom
luktade faktiskt vanilj, våra små maränger.
Som små ljus. Hoppa i sängen är roligt. Och visst var det extra roligt när mamma inte sa –Nej ni får inte hopopa i sängen. Utan i stället tar hon fram kameran och fotograferar. Godmiddag alla söta! Barnen är det bästa vi har! Idag bjuder jag på lite bilder av mina sessor & deras sesskompisar. Man brukar säja – Lika barn, leka bäst. Och visst är dom lika här. Jag har tänkt att vi skall baka i dag eftersom vår stora sessa har lite feber. Skall kolla igenom lite härliga kokböcker och se vad vi kommer fram till. Tänkte gå ner till blomsterbutiken och köpa lite färska krispiga blommor till vårt vardagsrum. Helt enkelt det blir en lugn dag med mina sessor.

 Sköt om Er där ute.

 Kram

2 thoughts on “Lika barn leka bäst

 1. StrandviksVillan says:

  Kul att fota barn, men svårt!

  Tack snälla du för komplimangen om min blogg! Klart man får fråga om man undrat nåt 🙂 Jag har en Canon EOS 1000D med ett 18-55 objekt och ett zoomobjekt 75-300 som jag gillar mycket. 1000D är inte den ”bästa” modellen av EOS, men hade ett rimligt pris för mig som glad amatör. Dessutom är den lätt i vikt och lätt att använda. Bilderna med humlorna hade jag tagit med zoomobjektivet och dom var faktiskt inte riktigt skarpa, i såna fall hade jag behövt använda stativ.
  Roligt att du lämnade en kommentar och välkommen igen!
  kram, Ann-Christine

 2. hem says:

  Hej! Vilka fina tjejer! Det syns att du är bra på att ta kort! och din blogg är sååå skön:):)

  Gillar blandningen som du bjuder på med hunterstövlar, fixa naglar,fika och inredning.

  Jag är med och håller på att skapa fram med några andra ett forum där man kan visa sina inredningsbilder och där vi har gememsamma inredningsteman. Du är välkommen och vara med i forumet när den ”kommer ut”
  STOR Kram! Annaleena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *