Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Bakom mina solglasögon

butiken. Framför ögonen idag. ray-ban modell Aviator.
På huvudet i dag. En scarf från Dior, vår kollektionen 2004. Min favorit topp från Odd molly Sparkly dress. Vår kollektionen -10. Parfymen idag. Chloé min favorit! Naglacket jag vill ha till hösten. Jag är ingen fan av svart. Men till hösten så blir alltid garderoben svart ändå.
Då skulle detta naglack vara fin. Godmorgon alla snyggingar. Här har ingen snygging vaknat idag. I går morse vaknade jag med en stor vagel i ena ögat. Och jag kan meddela att den har inte blivit mindre i natt. Så det får bli solglasögon on = Nice. Som om inte det räckte, så har min stora underbara sessa hög, hög feber. Jag har nog inte sovit mer än 3 timmar sammanlagt inatt. Vi har varit ute på balkongen mitt i natten för att äta glass och bli nerkyld. Vi har duschat kallt osv. Man blir så rädd när en liten flicka har så hög feber. Min älskade lilla sessa. Idag får vi stanna inne och ta hand om varandra och se på lite barn filmer och äta glass. Men det måste blir en vända till affären för att fylla på glassförådet och drickförrådet. Och då skall solglasögonen på för att inte skrämma ihjäl personalen.
Kram vi ses i morgon. Hoppas då att min sessa mår bättre!

6 thoughts on “Bakom mina solglasögon

 1. Lilla Blanka says:

  Hej!

  Wow vilken fin blogg du har!!!
  Blir alldeles glad när jag kikar runt här =)

  Läckra glasögon ♥

  Kram
  Mia

  PS du undrade om min caféskylt… Det är en urgammal golvplanka som jag målat på och gjort till skylt :))

 2. Villa Humlebo says:

  Hej snygging! Ta av dig brillorna så jag får se då..! hahaha… Hoppas det funkade med medicinen. Slå mig en pling sen i eftermiddag, eller ikväll! Själv har jag usel migrän, så jag har tagit en day off!
  Kramkram

 3. Vardagslyx says:

  Du är ju supersnygg i solglasögonen, oavsett anledningen att de är på!

  Tack för din kommentar hos mig, blev jätteglad! Och väldigt kul att hitta hit, din blogg är jättefin! Jag lägger till dig på min lista så att jag kan komma tillbaka.

  Kram Pernilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *