LATTERIAN I ANTIKHALLARNA VÄSTRA HAMNGATAN 6

En gårdagens frukost på Laterian i Antikhallarna.

.

Godmorgon Lördag!

Jag måste bara tipsa er om en super trevlig frukostställe i Göteborg, Laterian i Antikhallarna på västra Hamngatan 6. Mycket bra service och trevlig personal. Dom fixar och trixar på beställning om det är något som önskas:)! Eftersom vi har en rad av allergier så är det skönt med sådanna ställen som har full koll på sina ingredienser och kan göra mat på beställning. Jag varmt rekommenderar denna söta fik/restaurang. Om det är någon söt bloggis som skall besöka Göteborg i sommar.

Frukost serveras mellan 07.00-10.00.

 

 

 

 

 

Men kolla in lamporna på väggen. Det är ju min favorit designer/formgivare Arne Jacobsens fina vägglampor. Dom önskas till vår sovrum bla …….

.

En super nöjd och totalt osminkad bloggerska har ni här, hihi. Så skönt nu när man har färgade bryn och ögonfransar. Man behöver ju faktiskt inte sminka sig då?! Skönt att vara naturlig på sommaren.

.

Sten, sax, påse …………..

.

Men kolla in den härliga miljön som vi satt och åt frukost i. Bara så mycket vackert att se på. Kolla in golvet som tex. Och dom stolarna var super sköna att relaxa i efter en tidig morgon i fiskehamnens  fiskauktion.

.

 Mmmmm ………….. Surdegsbröd med sallad, laxröra och färsk lax så klart. Och en kanna te. Daddy tog morgon paketet som bestod av stooooor fralla med parmaskinka och ost, ett kokt ägg, vaniljyoghurt med bär på toppen och en kanna kaffe till bords. Barnen åt en special morgonpaket:)! Allt var bara så mysigt där helt enkelt.

.

Nu skall jag ställa mig och göra dagens frulle här hemma…..

.

Vi ses lite senare!

KRAM

4 thoughts on “LATTERIAN I ANTIKHALLARNA VÄSTRA HAMNGATAN 6

 1. helenasenklavardag says:

  Vilket fint ställe! Gud vad ni upplever mycket måste jag säga!
  Undrar så vad det var som gjorde dig så upprörd häromdagen! Hoppas det känns bättre nu och att det löst sig!
  Visst är det skönt att inte behöva sminka sig. Har inte gjort det på hela sommaren tack vare mina lösögonfransar!
  Kram Helena

 2. Svart, vitt & rött says:

  Vilken underbar miljö att äta frukost! Jättemysigt!! Frukosten är min favoritmåltid på dagen och jag sitter gärna och vaknar sakta… där hade jag kunnat sitta och bara njuta en bra stund 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *