LANCOME PÅ TASSARNA I KVÄLL!!

Dagens (förkylda) jag:)!  Med oredigerade bilder. Ingen vacker syn hihihi. Det bjuder jag på!!

Good evening bloggisar!
Detta blev bara en liten snabb hälsning till er för nu ska jag strax åka i väg och hämta Sockret som är på kalas. Jag ville bara titta in och önska er en fin kväll och tipsa er om ett supersnyggt naglack från Lancome. Denna var mycket snyggare än den svarta el den grå från Chanel!.

Gaaah, Vad jag tok älskar mitt nya naglack från Lanome Le Vernis nummer 23. Den är riktigt snygg! (svårt att se på bilden kanske)?. Den är mörk, mörk kaffebrun/svart med mycket skimmer i = Me like!

Vi ses snart!
KRAM

13 thoughts on “LANCOME PÅ TASSARNA I KVÄLL!!

 1. Sanna says:

  Ursnyggt!!! Me like. Har den mé på floristklorna. Grrrr 🙂

  Läste någon notis härom veckan om att märkesnagellacken är som substitut för väskorna och de andra dyrare grejorna. Så visst kan säga att det står en och annan Chanel, Dior i skåpet. Lancome är favorit bland sminket. 🙂

  Det var alldeles för längesedan jag besökte dig. Det händer så mycket. 🙂

  Allt är så finstämt. En sådan skön helhet.

  Ha det bäst.

 2. Anonymous says:

  Hej! Kom in på din sida via Mitas home…Snyggt nagellack och fina ringar. Undrar var du har köpt ringarna (är det vigselringar)?
  MVH Helena

 3. Anonymous says:

  Hej! Tack för ditt svar! Tog lite tid att hitta tillbaka till inlägget och blev glad att du svarat…mycket fin sida du har med härliga bilder…Bra val av vigselringar…ler…ha det bra! Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *