PB HOME & MYSFRUKOST!

Dagens frukostbord vid tv:n. Den stora snygga vasen/kannan som är fylld med frukost ägg för tilfället:) kommer från pb home och finns  att klicka hem i den sköna livsstilsbutiken Millamix.

Tjingeling!
Mår ni bra denna sköna lördagsmorgon?
Krax krax, jag är såå hes och har så ont i halsen just nu! Här är det en lördagsmorgon/ numera middag med full rulle som alltid när sessorna skall på sina danser & aktiviteter:)

lite pics från vår mysfrukost i soffan. Ibland är det så  härligt att ta med sig täcket in till tv rummet och äta frukost. Och det var just det vi gjorde här i morse:)!

Armbandet/servett ringen som jag har runt handleden kommer från Tine K och finns hos Sofia i den underbara lilla butiken In spirit i vår lilla småstad.

 

Idag är vi på väg till ett kalas och där till en middag med släkten i kväll. Men först så tänkte jag ta  och ringa min nya massör. Jag har hittat världens BÄSTA massör! Hon tar i så det känns ordentligt = Me love! Undra om hon har tid till mig idag:)?
 
Nu önskar jag er alla en strålande lördag så ses vi senare!

KRAM

 
 
 

Psst! Tusen tack för alla fina mail jag har fått den senaste tiden från er söta läsare. Och tråkigt att min kommentarfällt inte har fungerat:( Men nu verkar det vara i ordning:)?! Tack för att ni skriver så mycket gulligt på min lilla blogg. Ni anar inte hur mycket det värmer!!

13 thoughts on “PB HOME & MYSFRUKOST!

 1. Anonymous says:

  Åh, vad fint och mysigt ni har det hemma hos er! Jag är ockås förtjust i PB home! Kul idé att ha äggen i en vas:)

  kram Nettan J

 2. Pethra says:

  Så mysigt det ser ut, gillar skålarna från Tine K väldigt skarpt, tror de skall få flytta in hos oss när vi väl har flyttat.

  Hoppas det halsonda inte blir värre, har själv precis blivit frisk från mitt, krya på dig fina du och så hoppas jag att ni har en riktigt trevlig lördag!

 3. Gamletingretten.blogspot.com says:

  Så koselig! Frokost på lørdag er ikke å skjemte av 😀 Ha en fin lørdagskveld! klem fra AM

 4. MIA på MITT VITA HUS says:

  Såå mysigt:)) Ja nu går det kasnke äntligen att få dit en liten kommentar, jag vet det stular ap-mycket hos mig med för tillfället:/ Skittråkigt:(

  Men du fin lördag på dig goding!

  KRAM

 5. Room of karma says:

  Tack alla fina för era gulliga kommentarer. Idag känner jag mig bättre:)!

  Visst var det en kul ide med frukostägg i en glas kanna. Det är bara fantasin som stoppar vad man kan ha saker till. Jag är sååå galet förtjust i glasvas/krukor så jag kan ha dom till nästan allt tror jag:)!

  Kram på er alla sötisar:)!
  ♥ CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *