Kaffe till olika tillfällen & frukost

Godmorgon

Vi älskar kaffe i denna familjen ? Kaffe till olika tillfällen och för olika sinnesstämningar.

Jag gillar starkt kaffe, så jag brygger alltid en liten Nespresso med massa skummad mjölk. Min man vill också ha starkt kaffe men i volymer så där av så har vi köpt den stora Nespresso maskinen som brygger upp till en 1/2 liter kaffe per kapsel. Lika så med min stora dotter. Lill-tjejen dricker mildare nespresso lungo med massa skummad mjölk. Vi har även bryggkaffe när vi får över vänner som föredrar bryggkaffe. Vi bor mitt i stan med terass i söderläge då det är som bår egna lilla kaffe här hemma för många ?

Självklart då har vi flera olika sorter av kaffe sirap så vi kan göra kaffedrinkar också. Helt galet men detta är vår vardagslyx i livet?

Idag är det fredag och jag gjorde en sen lyxig frukost med smoothie, Nespresso med massa skummad mjölk, färsk mango och sallad. Med följd av att jag ska kila runt på lite sociala medier då jag inte hunnit det i veckan. Har mycket att ta igen ?

Ha en fin fredag vänner.

Kram Carola

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *