Julstämning här hemma

Julstämning här hemma

.

En stor vit drömsoffa till julen precis som jag ville ha det! Det var det första jag gjorde när vi hade skrivit kontrakt på den nya lägenheten i februari månad i år. Det var att beställa en riktigt stor vit soffa som rymmer många i familjen och vänner. Här skall bli en plats där vi kan umgås med nära och kära utan att behöva sitta på golvet eller bära in extra stolar. Den kommer bli perfekt till julen då vi skall fira den hemma hos oss i år.

.

Julstämning här hemma

 

Julstämning här hemma

 

 

Hej,

Nu börjar den rätta julkänslan infinna sig här hemma med julgran och allt. Jag undrar om jag håller på att bli förskylld då jag har lätt huvudvärk och känner mig väldigt trött. Kanske är det något som går? Hörde av grannen att hon kände sig typ likadan.

.

Idag har jag ringt och talat med den skolan jag skall börja att studera på i Januari. Det visar sig att jag har redan fått en plats på en folktandvård där jag skall göra en del av min utbildning. Alltså detta är så himla roligt så jag spricker av glädje. Det är viktigt viken arbetsplats och vägledning man får eftersom det är där man gör en stor del av utbildningen som att lägga bedövning mm. Ja jäklar vad roligt säger jag bara, är så glad man kan bli över att jag nu kommer att göra denna utbildningen!

.

Nu skall jag ta och lägga mig och hoppas på att jag har mindre huvudvärk i morgon!

Kram/Carola

5 thoughts on “Julstämning här hemma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *