JEANSEN PASSAR IGEN – JIPPI

Spegel spegel på väggen där …………

Hej Måndag!
Oj, är det redan en ny vecka? Denna helgen gick ju riktigt fort. Ett bio besök, dans, simningen och en lång fika hos bästa Lottas mormor Anita och vips så var det måndag morgon igen?!
Står just nu framför spegeln och försöker att fixa till min frilla här.

I örat.

Grrrr, får inte till håret idag, för tidigt på morgonen?!

Japp, så här blir dagens frilla:)!
Idag är jag lite extra glad. För idag har jag dammat fram ett par riktigt gamla jeans som jag hade för si så där 7 år sedan. Efter min sista graviditet ”Dockan” så har dessa jeansen mest legat längst ner i min garderob som en hyllvärmare. Och idag tog jag fram dom och dom satt perfekt igen – Jippi!
Nu skall jag gå över till praktiken med mina ny/gamla jeans:)!
Önskar er en fin dag!
KRAM

Psst! Ni har väll inte missat att när Tofsar & Ting når 150 ”gillare” På Fejjan till nästa söndagen den 4/3 så drar vi 2st som vinner sina favoritprodukter i butiken. Lämna en kommentar här med vilken produkt ni  vill vinna ur fina netbtuken  och varför! galet bra och enkelt eller hur?:). Så in med er nu och gilla och glöm inte tipsa alla ni känner med!:)

13 thoughts on “JEANSEN PASSAR IGEN – JIPPI

 1. HOUSE of ADELA says:

  Men sååå snygg du är och jag förstår din lyckokänsla att komma i jeansen igen!=)
  Å en underbar tävling igen med en underbar webshop!
  Min absoluta favvo är ju DIN väska!!
  http://www.tofsarochting.se/store/p/v%C3%A4skor-12007/peacebag-l%C3%A4der–7585
  Skulle jag ha turen att vinna den blir lyckan STOR! Kan inte få den ur huvudet men har inte riktigt råd att beställa den just nu;) En väska med klass, peace & stil! – Helt enkelt classic men ändå tuff!

  Kramar
  Adela

 2. Anonymous says:

  Hej snygging där!
  Klart jag vill vara med i tävlingen. Vill också ha din peace väska!
  Den har sil och klass.
  Jag går in och gillar under dagen!

  Ann Axelsson

 3. Mina finaste... says:

  Härligt att komma i sian ”skinny-jeans” 😀 Fina örhängen med.
  Jag vill gärna vara med och tävla och om jag vinner skulle jag bli så glad för det här fatet:
  http://www.tofsarochting.se/store/p/keramik-4939/fat-40-cm-randigt-vittgrått-18885
  Jag har också kört lite LCHF och då gillar jag att göra maffiga sallader med vackra, aptitlockande färger. För att det ska se riktigt fint ut är det vackert att servera på ett stort fat men ett sådant har jag inte ännu…
  Kram

 4. Sofia says:

  WOW! Va duktig du är Carola!!!! Pepp pepp. JAg har gått ner tre kilo. Men har ju fuskat som fan. Men idag är jag på´t igen 🙂 Btw- känner igen örhängena, Einstein? Har likadan från Champagne!

  Kram på dig Skinny girl!

 5. Shopstop-Ann says:

  Grattis till jeans-segern, what a feeling! 🙂
  Och vem bryr sig om en bad hair day när man har supersnygga örhängen..? 😉
  Är gärna med och tävlar också, gillade redan på Fejjan, och har nu även delat.
  Drömvinsten är den bruna väskan ”Sidestuds”.
  Varför?
  För jag har aldrig ägt en riktig skinnväska. Och så fyller jag 40 snart.
  Kram! 😀

 6. Bromans Bravader says:

  Så kul att det ger resultat! Heja dig!
  Jag vill såklart gärna vara med i utlottningen. Blev jätteglad när jag nu precis upptäckte denna butik. Väldigt fina saker och min favoritprodukt blir nog sidenlampan garlic, för att den är otroligt vacker och skulle passa perfekt i mitt sovrum, eller TV rum.. eller trapp… eller varsomhelst egentligen.
  Kram jannike

 7. Anonymous says:

  Den sötaste lilla iphonebag jag sett är ”Phonebag peace mocka rosa” den skulle jag vilja vinna till sommarens outfit. Du har en fin blogg som jag läser nästan varje dag.
  Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *