BY MALENE BIRGER ROLLY

En dag på Bomullsfabriken.

Hello Söndagskväll!
Här har vi just landat efter alla utflykter och aktiviteter som dagen har bjudit oss på. Vi har också varit hemma hos världens sötaste mormor Anita ”Lotta Pottas mormor” på våffelfika:)! Tack Anita för en super trevlig eftermiddag hemma hos dig i ditt nya fina hem!

Dagens förälskelse Supersnygg oversize stickad tröja med skinnfickor fram och krage som man kan knäppa till en polokrage. Från By Malene Birger. Finns att klicka hem här.

Hittade ett nytt märke på Jeans som jag gillade Neuw. Jag är inte så förtjust i jeans med låg midja. Och dessa jeans har lite högre midja och satt riktigt fint! Ett tips till er som är över 30 år och inte vill visa rumpan när ni sätter er ner:)!

Åhhhh, nu har jag tröttnat på min Iphone 4S. Den kameran är ju helt kass!! I fortsättningen så får Canon följa med på shoppingturer:)! Lovar korten kommer då bli bättre här på RofK framöver ♥
Ha en fin kväll alla fina – Så ses vi i morgon!
KRAM

7 thoughts on “BY MALENE BIRGER ROLLY

 1. Mitas home says:

  Kommer in en snabbis här bara, jag har samma mobil som dig och är också besviken på kameran!! Bilderna blir dimmiga tycker jag.. Men vet du, jag har en väninna som oxå har 4S, men hennes kamera är mycket bättre! Upptäckte detta i helgen när vi fotade samma saker! Så jag tänker kika in på telenor och fråga dom! Kanske är det nåt fel på min (och din)? Hihi… Det blev lite längre inlägg.. Kram på dig! Mita

 2. Room of karma says:

  Snälla Mita! Skriv gärna till mig när du har talat med dom. Eftersom min man har en Iphone 4s och hans tel gör också bra bilder?! Konstigt! Det verkar ju var olika från telefon till telefon?!
  Ha det bäst fina du!
  kram ♥CC♥

 3. sandra says:

  Hej!

  Är det Minnetonkas du har på fötterna? Är i begrepp till att köpa sånna
  till min lilla tjej, men undrar om de håller bra i färgen? De är ju
  sjukt fina.

  Hoppas du haft en fin helg och duktiga du som kämpar och klarar av att gå ner i vikt, själv har jag gått upp tre istället. Har ju inte riktigt den där målmedvetenheten som du verkar ha. Go girl!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *