EN UNDERBAR SOLIG FREDAG VÄNTAR OSS VÄNNER!

Inspirationsbild ur katalogen Hunky dory. Klicka här för att se fler kläder från dom. Det är mycket snyckt i höst som man önskar sig!! Kolla in linnet med amerika flaggan på bla ….. ( vill ha)!

 Take away kaffé från kaffet Karma …..

Tidigt i morse så började började jag att fixa med en liten inspirationsvägg. Här ser ni första uppsättningen med min röda tejp från Moderna Museet. Dessa tejparna är så roliga och dekorativa att man inte behöver någon ram. Billigt och bra tips! Tejpen kostar 29:-.
Godmorgon sköna fredag!
Wow, idag är himlen blå. Och solen lyser stort på hela himlen. ÅÅÅ så härligt den har vi saknat dom sista dagarna här i vår småstad. Det var nog därför jag vaknade med en sådan energi så att jag började på att fixa här hemma kl 8,00 på morgonen, hihii.

 

Jag önskar er jätte fin dag alla fina!
Vi ses senare idag!
KRAM

11 thoughts on “EN UNDERBAR SOLIG FREDAG VÄNTAR OSS VÄNNER!

 1. Anna-Malin says:

  tack för tipset om tejpen. kör ju med vanlig maskeringtejp och det är ju inte alls lika glammigt 😉 undra om de skickar? får kolla om de har en webshop.

  ha en fin fredag (lägger till dig på min länklista)

 2. tina says:

  Gillar tejpen…bra tips!Härligt med fredag, här ska bakas äppelsmulpaj som vi ska bjuda på ikväll när goda vännerna kommer på lite räkor och vitt vin…
  Ha en härlig fredag å kram!
  tina

 3. Room of karma says:

  Hej Johanna och alla andra fina läsare!

  Stop, stop, stop. Jag har INTE snott några NK pappersmuggar, jag lovar och svär!!
  Dom fick jag när jag bad om att få några muggar till våran stora picknickskorg som vi köpte på NK´s nedrevångingen. Lite små äckligt att dricka ur den stora drickflaskan. Tog en liten packe och dessa blev kvar.

  Jag blev helt svättig när jag läste ”snodda muggar”:)!

  Men vist är dom snygga:)!!!!

  ha det gott!!
  kram

 4. Nicky says:

  Snygg Tejpen. Undra om dom finns att köpa på deras nät butik?

  Ja, håller med Hunky dory har mycket snyggt!

  kram N

 5. Pella says:

  Toksnyggt inlägg idag igen! 🙂 Tejpen måste vara den hetaste inredningsdetaljen – alla kategorier just nu! Fantastisk! Stor kram o mysig helg på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *