I KVÄLL MYSER VI ….

 Vår rosa Alessi skål är full med olika Kusmi teaer. Denna skål åker fram när det är mys på G här hemma. Och det är vad det är i kväll. Och dessutom så har vi lovat sessorna att vi skall leka Café. Då behövs det många te och kaffe sorter bla ….

 Daddy har lovat att göra latte med massa skummat mjölk till hela la familia = mums!

 Det är kul med en knallig rosa Alessi skål som lyser upp och tar stor uppmärksamhet i vårt svart/vita hem.

 Och här väntar en lite present från den supersöta butiken http://www.hemligheter.net/ som ligger bla i vår lilla småstad. Presenten är till mina små sessor så klart, undra vad det kan vara?

Hej Sköna torsdagskväll!
Idag är det mys, mys åter mys på vårt kvälls schema. Vi skall inte göra något mer än att bara leka Café med barnen och dricka latte och te framför tv:n. Sessorna får välja film.
Nu ropar Cafét att det har öppnat, hihhi. Ni skulle se dom. Dom har förkläde på sig och en bagarmössa.
Så det är bäst jag kommer bort till det ny öppnade Cafét ”Magnolia”.
Önskar er en fin kväll!
KRAM

14 thoughts on “I KVÄLL MYSER VI ….

 1. Mita says:

  Åh kan tänka mig hur mysigt ni har det! Mina tjejer har också lekt café! En som tog beställningen och en som fixade fikat! Dumma var de inte heller, de hade en meny med priser på… Hihi… Kram Mita

 2. Lucie says:

  Ser ut som väldigt trevlig söt kväll med dig i ditt eget café. Det är bra att sommaren coms också lite tillbaka till oss :-))).. som jag såg igår skrev vi på samma gång samma sak i comentar, hi hi.
  Kram Lucie

 3. some kind of wonderful says:

  Åå vad mysigt!! Kaffet där måste smaka underbart med en sådan fin maskin.. En sådan har jag önskat mig läänge nu.. Men mycket annat har fått gå före.

  Trevlig kväll!

 4. Pernilla says:

  Ja jag älskar Göteborg 🙂 jag kommer inte heller så långt från Gbg (Orust) men min sambo kommer från Markaryd i Småland, så bor där just nu vilket gör att man inte åker dit så ofta längre. Stockholm är väldigt fint det med! Men västkusten är något speciellt 🙂 Vad mysigt med café! Väldigt fin kaffemaskin! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *