IMORGON FÅR JAG MIN ÄLSKADE DATOR

 Sockret älskar Peace eller som hon skälv skriver Pis

Hej alla söta bloggare och läsare.

Som jag har skrivit tidigare så är min dator inne på service, det var en kompis till daddy som var här i söndags och skulle rensa datorn. Det slutade med att han efter ca 6 timmar tog med sig datorn hem för att fortsätta. Men i kväll fick jag ett medelande på fejan att den är klar = LYCKA. Kan inte fatta att man saknar en dator såååå mycket, har ju en lapp men det är något specielt med sin EGEN dator.
Så imorgon kommer nog all inspiration tillbaks igen.

För övrig så håller kylan i sig och det är så skönt att bara sitta ihop krypen i soffan under en filt och njuta av en kopp latte och inte göra något. Men nu skall jag lägga Sockret och fortsätta att se på The real housewives. Det bästa man kan se för tillfället.

See you!

KRAM

4 thoughts on “IMORGON FÅR JAG MIN ÄLSKADE DATOR

  1. PERNILLA says:

    Vilken förmån att känna någon som kan hjälpa en med datorn …tycker alltid det är så jobbigt när de krånglar och man aldrig vet vart man
    ska vända sig ….*ler…själv är jag utan kamera…och har jag otur blir det så i två veckor till ……känner mig helt tom utan den …*skrattar
    Kram från Göteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *