Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

PEACE = PIS

I  ena hörnet av sesseornas rum idag!
Hej Tisdag!
Ett snabbt litet lunch inlägg från sessornas rum. Idag är jag inte på något bra hummör alls – så detta inlägg blir inte någon feelgoods🙁 Och jag vet inte hur jag skall hantera detta problem som uppstått. Och vill häller inte hänga ut denna elev här på bloggen, eftersom jag vet att det finns många småstadsbor som läser RofK.
Men vi har ett stort problem på skolan och bland flickorna som kan vara så elaka. Men när ens lilla flicka har ont i magen för att gå till skolan för att samma flicka gång på gång bråkar med henne och hennes vänner så är det väldigt jobbit för mig som mamma. Fler tal samtal med lärare, elevens föräldrer (som varit jätte gu det bllliga) men det blir inte bättre. Vad gör man?! Grrrrr, idag känner jag mig orolig över vad som håller på att hända på skolan. Det blir liksom ingen ände på det. Jag vill att alla barn skall vara med och leka bla bla …. Med nu är jag inte säker på den frågan längre. Men att utesluta en flicka är ju mobbing bla bla …. Men hela gruppen blir ledsna så fort hon kommer in i denna tjejgäng. Som annars leker jätte bra i  hop! Hon kanske inte passar in i den gruppen utan skulle hitta några andra tjej vänner?! Hur gör man som föräldrer? Och hur mycket skall man tåla? 

 
Måste rusa över till kliniken nu ♥
KRAM
Psst! Idag är det ingen bra dag alls! Förlåt för denna trista läsning här på RofK men det är så jag känner idag!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *