I BREVLÅDAN NÄR JAG KOM HEM

Titta vad lyckliga jag fann i min brevlåda när jag kom hem från jobbet idag. Finaste  berlock / budskapsarmbandet från bäste KumKum på min arm ikväll.  På berlocken står det Happy, Love, Lycky, Peace mm – Helt ljuvligt armband som gör mig glad!
Todelooo sweeties!
Oj, idag blev det ett sent inlägg här på RofK. Men det har varit fullt upp hela dagen idag.  Jag har packat picknick till Sockret som har varit på utflykt till Göteborg med skolan. Och frukt och lekkläder till lill Dockans förskola – eftersom hela småstaden var heltäckt av vit snö idag när vi vaknade och titta ut. Så var det bara till att plocka fram vinter kläderna och pulkorna igen:)! Nu pratar vi bakslag för mig! Jag har nämligen satt på sommar fälgarna/däcken i veckan. Men nope, nu är det ingen vår ute längre …. Är det någon mer än jag där ute som trodde våren var här?!
Nu blir det middagsfix här och ikväll blir det Ugnsbakad lax med chévrekräm och till det mumsig blomkålsris.

Ha nu en supermysig torsdagskväll alla!

KRAM

8 thoughts on “I BREVLÅDAN NÄR JAG KOM HEM

 1. H`s enkla vardag says:

  Gud vilket fin armband! Vart är det från??
  Maten verkar jättegod! Är dock inte jätteförtjust i blomkålsriset! Det jag tycker bäst om är zuccinipasta!!
  Kram Helena

 2. BM says:

  Åh, så fint!!
  Tittar in hos dig flera gånger dagligen och hoppas varje gång på uppdateringar. Inser dock att folk har saker att göra om dagarna och inte bara har tid att sitta vid datorn 🙂
  Du är en stor inspirationskälla för mig!
  Kram BM

 3. A-L says:

  Hej C!

  Tack för en fin blogg!
  Vad är det för märke på den snygga armbandet? Vill också ha!

  Kram

 4. Room of karma says:

  Tack fina BM – om du visste hur glad jag blev när jag läste ditt meddelande här inne hos mig:)!
  Är på väg till jobbet – och idag har vi stor operationsdag så jag har super duper brottom.
  Men jag kommer åter i eftermiddag och skall då gå in på din blogg också:)!

  Mycket kärlek till din du BM från mig!
  kram ♥CC♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *