IDAG I MIN BREVLÅDA

God kväll vänner!
God kväll vänner!
En upptagen gift kvinna mitt i livet med både jobba, två barn, hund och ett hem som skall skötas – hur hinner man?!
Jag tycker inte jag har gjort annat än att tvättat kläder om kvällarna denna vecka. Men tror ni att tvätt korgen gapar tomt? Nope, den är fortfarande lika full som när jag började i början av veckan:)! För i samma takt som jag tvättar så smutsar familjen ner kläderna också. Så just nu går det en maskin med vittvätt medans jag bloggar lite.

Berlocken runt om arbandet står det bla Happy, Lucky, Love, Peace samt två st ursnygga sten berlocker. Jag blir verkligen glad av detta lycko armband den ger mig god Karma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SCARFAR & SJALAR

Kvinnor gillar skor & väskor det är ju allmänt kännt:)  Men jag är toooookigt förälskad i scarfar ♥ Om jag skulle räkna dom så är jag nog upp i ca 50 st scarfar, tror jag:)! Här ovan ser ni mina mest använda scarfar.
Hello!
Hur mås det idag alla måsar:)?!
Åhhhh idag är jag lite trött. Det blev alldeles försent i går kväll. Daddy kom hem jätte sent och vi börja sitta uppe och småprata till en stor kopp te. Och vipps så var kl 23,30 som vanligt. Att det skall vara så svår att hoppa i säng i tid?! När kl börjar bli 21,00 så skall jag alltid bara ………. och bara och sedan är klockan sent som vanligt. Hur gör ni för att komma i säng om kvällarna?
Men nu tar vi tag i dagen vänner.
Vi ses lite senare!
KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

LCHF ELLER LCHQ?

Dagens grillning – Biff à la Lindström som är köttfärsbiffar med rödbetor, mozzarella och tomater.
Godkväll Vänner!
Här har ni världens mättaste bloggerska i kväll:)! Gud vad gott jag ätit i dag. Det blir mycket goda köttbitar, biffar, lax och kykling med goda feta såser när man går på Lchf som jag gör. Och jag tappar i vikt:). Men det finns en liten baksida av denna goda och bra kost. Jag får nämligen lite ont av magkatarr när jag äter för mycket av dom feta såserna. (som igår när jag åt hemma gjord bea- sås tex)
Jag har hört  talas om något som är Lchq? Vad är det? Finns det någon av er söta läsare som går på det? Och vad är skillnaden på Lchf och Lchq? Om jag fattat det hela rätt så är det nog så att man tar bort en hel del fett?

Mina hemmagjorda goda Biff à la Lindström. Dom ser så goda ut när dom är lite rödfärgade utav rödbetorna. Jag älskar ju rått kött så som carpaccio – vilket är rå oxfilé som man lägger i en god marinad och låter dra i ca 20 min innan servering, min favorit rätt.
Nu är jag helt inne på det här med Lchf (eller Lchq kanske:?) Om ni har någa bra matbloggar så får ni gärna tipsa mig här. Jag har just lagt till en matblogg lista i vänsterkanten så jag/ni kan hitta dom lätt här på RofK.
Önskar er en fin kväll!
KRAM

12 thoughts on “LCHF ELLER LCHQ?

 1. Anna says:

  Underbart att börja grilla igen 🙂 Jag har för mig att LCHQ är low carb hight quality. alltså kvalite… ekologiskt och när producerad.. allt som du anser är kvalite… Härligt att du fortsätter gå ner, du som var så orolig förut.. 🙂 Ha det fint. Kram Nanny

 2. Marias Hörna - Njut av livet ♥ says:

  Det är många som inte klarar av Lchf pga den feta maten. Jag tex…fick jätteont i magen och katarr och usch o fy. Så inget för mig.
  Men lycka till!

 3. Marias Hörna - Njut av livet ♥ says:

  Det är många som inte klarar av Lchf pga den feta maten. Jag tex…fick jätteont i magen och katarr och usch o fy. Så inget för mig.
  Men lycka till!

 4. Marias Hörna - Njut av livet ♥ says:

  Det är många som inte klarar av Lchf pga den feta maten. Jag tex…fick jätteont i magen och katarr och usch o fy. Så inget för mig.
  Men lycka till!

 5. Marias Hörna - Njut av livet ♥ says:

  Det är många som inte klarar av Lchf pga den feta maten. Jag tex…fick jätteont i magen och katarr och usch o fy. Så inget för mig.
  Men lycka till!

 6. Marias Hörna - Njut av livet ♥ says:

  Det är många som inte klarar av Lchf pga den feta maten. Jag tex…fick jätteont i magen och katarr och usch o fy. Så inget för mig.
  Men lycka till!

 7. Marias Hörna - Njut av livet ♥ says:

  Det är många som inte klarar av Lchf pga den feta maten. Jag tex…fick jätteont i magen och katarr och usch o fy. Så inget för mig.
  Men lycka till!

 8. Marias Hörna - Njut av livet ♥ says:

  Det är många som inte klarar av Lchf pga den feta maten. Jag tex…fick jätteont i magen och katarr och usch o fy. Så inget för mig.
  Men lycka till!

 9. Marias Hörna - Njut av livet ♥ says:

  Det är många som inte klarar av Lchf pga den feta maten. Jag tex…fick jätteont i magen och katarr och usch o fy. Så inget för mig.
  Men lycka till!

 10. ryskadockor says:

  Jag äter precis som jag gjort tidigare, fast tagit bort kolhydrater i form av stärkelse: ris, pasta, potatis o.s.v. Jag vet inte vad är skillnad mellan lchf och lchq, jag tror det sista är påhittat av Fredrik Paulunius (vet inte exakt hur hans efternamn stavas)… Det vanliga feltänk hos många är att om man äter lchf så slevar man i sig massor med fett… men det är inte sant… jag gör inte det… som sagt… fullfeta produkter utan konstiga tillsatser, så ren mat som möjligt så äter jag! Och jag mår jättebra!
  Hoppas jag kunde hjälpa dig med mina tankar! 🙂
  kram
  Lana

 11. H`s enkla vardag says:

  Ser riktigt gottut! Jag körde LCHF i tre veckor, sedan ballade det ur när vi åkte till Dubai! Äter iallafall LCHF bröd till frukost nu! Men eftersom vi ska till Trysil, så väntar jag lite till med att köra igång igen! Jag vet inte vad LSHQ är!
  Däremot ville jag bara tala om att jag lagt till mig som din följare och jag har länkat en bild på din fina lampa i sovrummet till min blogg!
  Kram Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *