ONE TEASPOON & VÅRKÄNNSLOR

En dagens Me: Linne från Hunky Dory, Kjol One teaspoon, tajts Lindex. Ett mycket gammalt Coco Chanel halsband.
Hello sunny Tisdag!
Har ni njutit av vädret idag vänner?!

Idag har vi haft ett riktigt underbart vår väder här i vår småstad. Och jag har vår kännslor, hihihi. Vilket innebär att jag har rensat undan alla tjocka varma vinterkläder i min garderob och tagit fram vår/sommar kläderna – För nu är det vår vänner!! ( och inga bakslag är välkomna:))
Skönaste kjolen ”one teaspoon” från Tara i Kungsbacka. Gillar när jeansen är trasig, och näst intill släng färdiga – som ni ser här:)!

Här vankas det varmkorv med bröd till kvällsmat för sessorna. Själv så hoppar jag bröder och kokar lite mumsig blomkålsmos med lite god västerbottensost i så klart – jammy!
Vet att ni är några söta läsare som också äter LCHF. Då måste jag bara fråga er en sak ang nötter. Jag var förbi Ica Maxi och köpte lite nötter. Och kollade då kolhydraterna på bla Valnötter som då är en av dom lägsta kolhydraterna per 100g som då är 9. Men nötter hade ju jätte höga kolhyddrater? Man skall ju äta under 5. Men alla nötterna är från 7 och rakt upp till närmare 35?! Är det verkligen bra att äta nötter när man går på LCHF? Jag vill ju inte snubbla på en sådan enkel sak om det inte är bra? Men när jag läser om LCHF så står det att man kan äta nötter?! Vad är rätt och vad är fel? Hur gör ni alla söta LCHF:are?
KRAM

19 thoughts on “ONE TEASPOON & VÅRKÄNNSLOR

 1. sofia says:

  Älskar halsbandet! Gällande nötter så finns det nötter som är under 5g. Jag har hittat perfekta små nötblandningspåsar på Konsum med totalt 5g kolhydrater. Det beror lite på hur nötterna är behandlade därav de olika k-innehållet.

  Jag tränar ju en del & brukar ta en näve nötter direkt efter träningen/promenaden. Det tror jag aboslut inte är fel! Du har ju gått ner 6 kilo så jag tycker absolut du kan unna dig en näve nötter!

  Jag vill tipsa om den här goda;

  http://www.google.com/imgres?q=creme+fraiche+arla+vitlök+rostad+timjan&um=1&hl=sv&client=safari&sa=N&rls=en&authuser=0&biw=1280&bih=606&tbm=isch&tbnid=Sah97oSuazna0M:&imgrefurl=http://www.arla.se/default____17800.aspx&docid=9wXWsRYNpBKSqM&imgurl=http://www.arla.se/upload/%2525C3%252585rets%252520Kock%2525202012/AK_CF_m_citat_2012_420x370.jpg&w=420&h=370&ei=-sVNT-i9JoeF4gTgzqHSAg&zoom=1&iact=rc&dur=646&sig=114341210528501729461&page=1&tbnh=127&tbnw=152&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:4,s:0&tx=41&ty=33

  God att ha på lax, varm som kall. Eller typ som typ med gurka. Innehåller mindre än 5k per 100g tillskillnad från många andra smaksatta Creme Fraiche!

  KRAM

 2. Anonymous says:

  Tycker tyvärr tvärtom mot en del här att outfiten inte alls var fin. Inte snyggt med en sån kort kjol
  när man börjar blir lite äldre.

  /Stella

 3. Anonymous says:

  Jag håller med Stella hemskt ser ut som en tonåring du vill väl ha ärliga svar men smaken är ju olika.Ha en bra dag.

 4. Jessica says:

  Bry dig inte om den tråkiga kommentaren ovan. Det är kul att se din viktnergång! Det sporrar mig. Och du är super snygg i dina coola kläder.

  Kram till dig Karma och tack för din underbara blogg. ….. Go Girl!

 5. Anonymous says:

  Fyyy för alla avundsjuka surkärringar som finns i detta land. Du är super snygg CC. Det är förmodligen det som stör vissa människor.

  Låt oss brudar hålla ihop och peppa varandra istället.

  Och själv så blir jag bara peppad av din fina blogg och dina bilder. Har själv börjat med Lchf tack vare dig.

  Nu peppar vi varandra tycker jag!
  Ha en fin dag! Kram Hanna från Skåne

 6. Anonymous says:

  Smaken är som bekant olika , det ser vi tydligt och klart här. Man är inte surkärring för att man ogillar något. Du har varit jätteduktig som gått ner alla kilo , men inte behöver du väl klä dej som en trashy hooker för det ? Din inredningssmak är ju god, så tänk dej lite för nästa gång du exponerar dej så här. Kanske dina barn inte tycker det är så häftigt heller?! / Elena

 7. Room of karma says:

  Hej alla sköna bloggisar!
  Till jessica, klart jag spar din adress och mailar dig om jag någon dag skulle sälja min älskade linne!
  Och till er alla söta bloggisar som skriver så mucket rart vill jag bara tacka. Klart vi skall peppa varandra till fram gång och för att nå våra mål!
  Love you! Kram cc

 8. Anonymous says:

  Hur mycket väger du och längd ? Svårt att bedömma längd på bild. Tycker inte ”kjolen var snygg, trodde det var shorts faktiskt. Men du är snygg i allt oavsett vikt.
  Ha en fin dag

 9. Maggan says:

  Hej CC!

  Du är en snygg människa CC och kanske sticker det i vissa ögon idag! OCh då syftar jag på Stella här ovan. Kör hårt med Lchf det fungerar. Själv så har jag tappat 12 kilon på 6 månader.

  Kram på dig!
  Maggan ”Skolan”

 10. Anonymous says:

  Ser att du har tappat i kilon snyggo!
  Själv så tappad jag ca 15 kilon på 10 månader tack vare lchf.
  Lycka till. / Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *