NY SIDENLAMPA / BALLONG SVART FRÅN TOFSAR & TING

En tjuvkik in i vårt sovrum denna onsdagskväll! Här vankas det mys med en stoooor varm kopp latte och en god bok – Onsdagsmyyyyyys!
Heeej härliga Onsdagskväll!
Hur mår ni idag alla fina?!
Idag väntade det ett fint paket från söta butiken Tofsar & Ting på mig när jag kom hem. Åhh det finns inget roligare än att öppna paket som kommer på posten:)! Fast jag vet ju redan vad paketet innehåller eftersom det är jag själv som beställt det, hihihihi. Men det är ändå alltid lika spännande. Kommer det att passa? Hur kommer det se ut? osv ………..

Denna gamla spegel är köpt på Jysk för en väldigt billig peng, för många år sedan. Från början så var den guld/vit men jag målad om den med en matt svart färg – vips så var den snygg:)!
Min nya sidenlampa som ni kan klicka hem här, har jag just hängt upp här i kväll:)! Visst blir det mysigt!?!

Vid min sida av sängen idag. Ligger det slängda kläder och hattar på golvet:)

Psst! Ni har väll inte missat att när Tofsar & Ting når 150 ”gillare” På Fejjan till nästa söndagen den 4/3 så drar vi 2st som vinner sina favoritprodukter i butiken. Lämna en kommentar här med vilken produkt ni vill vinna ur fina netbtuken och varför! galet bra och enkelt eller hur?:). Så in med er nu och gilla och glöm inte tipsa alla ni känner med!:)
Nu skall jag mysa under min nya fina sidenlampa:)!
KRAM

13 thoughts on “NY SIDENLAMPA / BALLONG SVART FRÅN TOFSAR & TING

 1. Room of karma says:

  Ja, visst är dom super snygga sidenlamporna/ballongerna. Men har du sett hennes nya peace väska som kommer in här i veckorna – den kan jag döööö för:)! Det finns mycket snyggt hos Tofsar & Ting!

  Kram ♥CC♥

 2. messan says:

  Underbar lampa och det är så kul när paketen hamnar där i lådan och man får hämta ut dom och sen se att så här himlans snyggt blev det:). Det är vrdagslycka det!
  Kram

 3. Allt och/eller Inget says:

  Vilket fin sken den ser ut att ge! Så myyyyysigt. Jättefint! Är det en långklänning från Nolita som hänger på spegeln? Ser ”enkel” och fin ut.
  Kram Linda

 4. Anonymous says:

  Snyggt snyggt snyggt! Drömhem och vilken fin lampa du har hittat.
  Fint sken den ser ut att ha också.
  Kramar J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *