Home | En olycka händer så Lätt

När olyckan är framme. I går morse spillde vår lilla dotter ett helt glas vatten över köksbordet som hon snabbt torkade upp med disktrasan, det var ju i gen större skada skedd tänkte jag! Men idag så har bordet fått två stora fuktskadade bubblor då det kommit vatten emellan bordskivorna och vatten har krypt in i de två skrivhål som man hakar i skivorna på bordet, det är det ända stället på bordet dom inte är skyddad med lack. Så jyst nu sitter bordet i press, håller nu tummarna för att vi kan tvinga ner denna fuktskada med dessa två stora verktyg som sitter på skivan. Håller verkligen ummarna på att detta fungerar! Annars blir det till att leta nytt köksbord.

Idag är jag ledig, jag hade en plan att städa ur förrådet själv men kom på bättre planer att vila, njuta av en god kopp kaffe till en bok ? Strax blir det att laga fisksoppa till middag.

Förrådet tar jag tillsamman med familjen en annan dag! Vi har en stor crosstrainer som står i vägen i vårt förråd som ska ut på försäljning och lite annat smått och gott som finns där ute.

Ha en fin dag vänner,

Kram

One thought on “Home | En olycka händer så Lätt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *