Ny aioli med Tryffel från Erik Lallerstedt

Har ni testat Erik Lallerstedts nya aioli med tryffelsmak? Den är galet god! Lagom smak av tryffel och fantastiskt krämig. Eriks såser har kommit med två nya smaker i sitt sortiment.

Det är så lätt att laga snabb och god mat när man har färdiga goda såser att servera till. Det höjer hela rätten. Jag brukar inte köpa halvfabrikat utan tycker att maten är godast när man lagar den från grunden. Men ibland så kan jag släppa in mat som är färdiga till mina rätter om dom är riktigt bra som i detta fall.

Idag smörstekte jag torsk som jag serverade med en varm rotfruktssallad och krämig tryffel aioli.

Den är lika god att servera till min fisksopp, receptet på min fisksoppa hittar du i tidigare inlägg här på bloggen.

Ibland är det skönt att ha säkra och klara rätter i kylskåpet som binder ihop rätterna. Idag har jag planerat middagsrätter för veckan som kommer. I en utav middagsrätterna i veckan så i går faktiskt en sv Eriks såser med i rätten.

Önskar er alla en fin söndagskväll,

Ses i morgon.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *