HEMALAGAD CITRON MAJONÄS & BÄSTA CHORIZON

En dagens middag här hemma hos oss i kväll!

Godkväll Vänner!
Idag har vi ätit en riktig god middag. Daddy & jag gjorde en hemlagad citron majonäs vilket blev mycket smarrig! Och till det så hade jag köpt en ny korv på Ica tidigare i dag som vi testade. Oh my, det var den absolut godaste korv jag någon sin ätit! Ni måste bara testa.
Jag håller på att jobba för att komma i bättre banor igen efter denna påskhelg full av godsaker. Så idag var jag och storhandla en massa bra Lchf mat. Och 70% choklad, vispgrädde med styck frysta hallon mm. Det gäller att ha bra Lchf godsaker att ramla på när man faller. För faller det gör man ibland och då gäller det att man har rätt saker hemma. Det känns alltid så bra när man har kyl och frysen full proppad av god mat.
Recept på min hemlagade citron majonäs

Ingredienser:
2 st äggulor
3 dl matolja
1 tsk fransk senap
färsk pressad citron, salt & peppar efter tycke och smak
Gör så här:
Blanda allt samman utan matoljan i en skål och rör om. Häll sedan försiktigt matoljan lite i taget under vispning. Vispa till den blir tjock. Obs! Blir den för tjock så häll i lite vatten och rör om.

Här ser ni paketet på världens godaste korv!
Nu är jag propp mätt och belåten. Och Daddy har lovat att natta flickorna i kväll. Det blir en lyxkväll för mamma mig:) Tänkte ta och lägga mig i soffan och hoppas på att det är något bra på tv:n.
Vi ses i morgon!
KRAM

7 thoughts on “HEMALAGAD CITRON MAJONÄS & BÄSTA CHORIZON

  1. ryskadockor says:

    Det är så gott med hemmagjord majonnäs! Jag brukar göra min majonnäs med stavmixer i en hög behållare och använder hela ägget! Det blir också väldigt gott och enkelt och smidigt att göra! 🙂 Receptet finns på min blogg!
    Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *