RISTORANTE DA PAOLINO PÅ CAPRI ÄR BOKAD

Capri coastline.

Toodeloo!

Vad skall ni åka i sommar? Vi skall till underbara Italien och romantiska Capri ♥ Vi var här för många årsedan jag & min stora kärlek ”Daddy”. Det var innan sessorna kom till världen:)! Vi var här med ett par som toook älskar Italien på alla vis. På den tiden så var vi mer förälskade i USA. Vi hade just kommit hem från Texas. LA & Vegas och var helt inne på stora stekar, spel och tink big, hihihi. Det var liksom kontrasten till romantiska Italien. ( jag är fortfarande förtjust i USA, och kommer alltid att vara) Jag läste för några år sedan boken Ego Girl av Caroline. Där hon beskrev att hon trodde på tidigare liv. Och det tror jag också på! Och när jag kom till Texas första gången så kände jag att här har jag varit innan. Det finns två plattser som jag har känt så för och det är då Texas och Båstad hemma i Sverige. Jag vet att jag har bott där i tidare liv. Nog om det! Det är en annan historia:).

Igår satt vi och planerade vår resa till Italien som går av stapeln i sommar. Vårat första stopp blir i Zell am see, där skall vi åka skidor. Shit vad kul!. Vi älskar att åka skidor i vår familj. Jag var här för många år sedan när jag var 20 år och tågluffade. Vi åkte skidor ena dagen för att sedan ta tåget till england för att surfa. Jag älskade verkligen luffar livet – frihet! Så nu 18 år senare kommer jag återvända med bil, man och två små underbara sessor för att åka utför i kort armat igen:)! Där efter så skall vi åka till Garda sjön, Milano och sedan bär det iväg till Amalfikusten och romantiska Capri ♥

Ett tips jag fått av en gammal vän som är tooook förälskad i detta land, och tillbringade förra sommaren här på just Capri. Att denna restaurang Da Paolino är fullkomligt ljuvlig. Här har kändisar som Tom Cruise mm avnjutit middagar. Och självklart så måste vi boka bord här också:)

Men kolla in vilken ljuvlig romantik det vilar över detta ställe. Tänk att sitta här under citron träden och äta middag med sin kära familj som man älskar mest på hela jorden, och helt plötsligt så får man en citron på talriken, hihi.Här skall vi boka bord i sommar kan ni tro. Nu har vi bara varit gifta i 6år så det kanske är lite för tidigt att förnya äktenskaps löftet. Men vist blir man bara sååå romantisk bara man ser på denna bild, och kommer i sådana tankar:). Vem vet vi kanske gifter om oss här i sommar, hihihi!  Tack Eva-Lena för tipset! Fler tips är välkomna!:)

Amalfikustens från högt belägna Villa Rufolo.

Husen ligger som ett pärl halsband efter kusten ♥
Oh my, detta inlägg blev lite långt, hihihi! Nu skall jag sörpla i mig min latte och knalla över till kliniken. Vi ses lite senare vänner!

KRAM

9 thoughts on “RISTORANTE DA PAOLINO PÅ CAPRI ÄR BOKAD

 1. Casa of Mia says:

  Åh vilken fantastisk resa, jag älskar Capri och vi har varit på Da Paolino, där måste du äta deras fantastiska citron-risotto, åh så avis jag blir!! kram

 2. Inner-Outer Beauty says:

  Åh vad underbart med en resa till Capri! Det står högt på min lista också! Så högt att jag gjorde ett blogginlägg om mitt drömhotell på Capri för ett tag sedan. Fin blogg du har!

 3. Bittan says:

  Så vackra bilder på ett vackert La bella It !
  Det ena utesluter inte det andra 🙂
  Gillar oxå både USA , Italien å en massa andra helt olika resmål.
  Har planer på ett stopp i vackra Garda där vi varit ngr gånger med husbil nästa gång vi drar neråt, numera bara vi två och med bil. Gardaland är ett säkert kort om barnen inte är för gamla å alla vindistrikten utmed sjön är inte fel för övriga 🙂
  Må så gott.
  Kram Bittan

 4. http://livinganddreams.blogspot.com/ says:

  Älskar Italien! Det är jätte mysigt vid Lago du Garda! Milano har jag många roliga minnen ifrån ! Alldeles för länge sen nu..Kanske Capri nästa gång! 🙂 Har vänner som var runt Amalfikusten nu i påsk, helt ljuvligt enligt dom.

  Trevlig helg!
  Kram Tess

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *