HAVETS FÅNGST & VAD VAR DET I GODDIEBAGEN?

Dagens fångst i den nya fiskbilen i småstaden.
Hej Alla Fina!
Åhhh, vad jag älskar fredagar. Och dom är ju extra härliga eftersom jag oftast är ledig då som i dag. Att bara gå runt här hemma och pilla, köpa färska blommor och planera fredagsmyset = vardagslyx på hög nivå. Idag kommer vi att äta fiskpudding, färskpotatis och skirat smör. Och till lite fredags snaks så blir det färska räkor/ färska havskräftor med ett glas vitt till oss vuxna och sessorna får äppelmust – mums!

Woops, jag hade visst glömt att visa er vad det fanns i goodiebagen?:)!

Ett smyckeskrin när du är på resande fot. Och en silverputsduk. Allt för att hålla Efva Attlings smycken fina:)!

Så här ser den ut när jag fäller ihop den, snygg tycker jag!
Nu skall jag ta och mysa till det här hemma med lite levande ljus, servetter, godmat i bästa familjens sällskap:)! Men först skall jag svepa över dom vita golven med moppen här hemma till låten Never let you go.  Sen kör vi fredagsmyyyyys:)!
KRAM

3 thoughts on “HAVETS FÅNGST & VAD VAR DET I GODDIEBAGEN?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *