Lekt med det Macro objektivet i dag:)!
Hellooooo igen!
Gaaaaah, nu böjar förkylningen flytta in hos oss som en objuden jäst:( Jag har 38,7 i feber och ont i halsen och Sockret lika så. ÅÅÅÅ vad tråkigt!. Just nu så ligger vi helt matta i soffan i var sin ände medans Daddy & Dockan lagar fredagsmys ute i köket. Fredagsmyset består så klart av Tacos ”familjens favorit”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

HAVE A FAB FREDAG!!

Idag är det snygge fredagen. Fotas när man blir fotad. Fram med sminket, kläderna och olika objektiv. Nu skall här skapas konst:)!

.

Hugo Boss är en liten vit supersöt Toypudel! Som är Lotta´s nya lilla bästis. Nakenhund Lotta Potta är extremt liten för att vara en kines. Och vet ni varför. Jo, för vår lilla nakenhund är inte renrasig hon har 25% Toypudel i sig. Så dessa små sötnosar är släkt kan man säga:)! Men kolla in bilden. Visst har min vän A, Hunky dorys snyggaste linne i historien?! Linnet heter Stars & Stripes Swing Tank. Och är Höstens kollektion 2011.

Idag har det varit fotogragering på Sockrets lilla skola. Sockret var klädd i Klänning från Rabens Saloner och scarf från Ester Elenora. (Sockrets favorit kläder, när hon får välja själv)

Tjing fredag!

Hoppas ni mår bra alla fina läsare! Idag tittar kag in en  snabbis här på bloggen för att önska er en fin fredag med allt vad det innbär!

KRAM
CC

10 thoughts on “HAVE A FAB FREDAG!!

  1. A House With A View says:

    Toypudlar är så himla söta, skulle gärna vilja ha en själv men här finns två katter så det känns inte som någon bra idé;) Superfint linne!!

    Önskar dig en fin helg!!

    Kraaaaaaaaaaam aka

  2. Lucie says:

    Toy pudel … nice 🙂 Min far köpte en gång en … men när det visa sig att lilla hund växer upp till gigantiska :))).. det var väldigt kul i små platta. Ha en trevlig helg. Kram Lucie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *