JUST NU HEMMA HOS OSS!

Tjingeling!

Idag har det varit mycket på jobbet.! Fullt upp kan man lugnt säga. Så nu har vi just haft lite myshäng vid matbordet med kuddar och filtar här hemma. Och ätit vita chokloadbollar = mums! Ibland är det bara så att man vill göra vardagen lite extra rolig:)!
Bjuder på lite små stökiga pics från vår myskväll idag. Det var fint och mysigt när vi satt mitt upp idet. men  nu på kortet ser det mest lite rörigt ut? hihihihi …. Det bjuder jag på:)! Allt skall inte vara perfekt om det är äkta!

Gissa vad jag har för te smak i termosen? Körsbärs smak så klart:)!
I kväll skall vi se på den störtsköna filmen här nedan. Den verkar såååå charmig  så man dör. Är det någon av er läsare som sett den? Filmen skall vara väldigt tänk värld har jag hört. ÅÅÅ vad mysigt att krypa under täcket och mysa ihop sig till denna film. En lagom aktivitet på en torsdags kväll.

Önskar er en fin kväll!
KRAM
CC

11 thoughts on “JUST NU HEMMA HOS OSS!

 1. Piccolacasa says:

  Hej!

  Vilken myskväll!!
  Jag personligen kör GI och det funkar bra på de allra flesta. Min historia hittar du under ”så kom jag iform med GI”. Den boken jag använde var GI dag för dag av Ola Lauritsson. Den är bra för den förklarar vad GI är (jag hade noll koll innan och i förra veckan var jag med i Expressen om min viktnedgång!!) + att den har bra recept.
  Någon bra LCHF bok vet jag tyvärr inte!
  Må så gott!!
  Kram Christin

 2. Cattis says:

  Hihi du vet inte vad rörigt är baby 🙂
  Lika fint och ordning som vanligt! Ska bli kul att höra vad du har att säga om filmen sen….
  Ha en skön myskväll!
  Kram CC

 3. some kind of wonderful says:

  Å den verkar så mysig.. Jag ska kolla på HOW DO YOU KNOW med Reese Witherspoon m.fl..

  Kram på dig !!

 4. mammaxtre says:

  Men så fint hem du har. jag vet att jag skrivt detta till dig tidigare, men jag bara måste göra det igen. Som jag skulle trivas hemma hos dig!

  Ha det gott

 5. Credo says:

  Ni har det kanonfint hemma!

  Åh jag vill också ha chokladbollar, men jag ska på bröllop på lördag och det gäller ju att se bra ut i klänningen också =)

  Ha en fin kväll!
  Kram
  Linnea – Credodesign

 6. Magasinet By Alexandra says:

  En sådan där filt fast i gråa toner står på min önskelista! vad fin den var i ett sammanhang!
  Ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *