Halloween på Liseberg

Halloween-Hero-1-H

w8imd7shschddcilk0a8

 

Inne i det vanligtvis så lugna Evert Taubes Värld bjuds nu gästerna in på en mardrömslik vandring fylld med kuriosa, överbliven rekvisita, kostymer och mindre trevliga varelser från nöjesparkens forna dagar. I Dockkabinettets kompakta mörker vaknar elaka clowner och malätna dockor till liv. En kamp på liv och död som ingen kan vinna. Särskilt inte du.

.

ajapxea3xyrqjb4zxxw7

I höst är det dags för en riktigt läskig premiär när dem öppnar grindarna för Halloween på Liseberg – en helt ny säsong som bjuder på både kalla kårar och pirr i magen under hela höstlovet.

.

En ruskig höststorm har lämnat Liseberg helt sönderblåst och parken ser inte längre ut som den brukar. Innanför grindarna väntar dig allt från barnsligt bus med godisregn, discodans och snurriga karuseller i Kaninlandet till hårresande skräckhus och hisnande berg- och dalbanor. Men någonting annat har också flyttat in i parken. Någonting riktigt skrämmande. När klockan slår väcks skuggorna till liv…

De finns tre stycken olika skräckhus på Halloween, Dockkabinettet, Smitthärden Gasten (som är det vanliga spökhuset) och The Experiment – AtmosFear.

 

VÄRLDSPREMIÄR DEN 24 OKTOBER

.

 Klicka här för att se mer av vad som händer på Liseberg under Halloween! Detta får man inte missa, jag bara toook älskar denna högtid. Då får man sminka sig, klä ut sig och äta godis i massor:) Vem gillar inte det?!.

.

Kram/Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *