Förslag till farsdag

20151020001720236_fv_pimcore_75067_model

Gant The Harrison Rock

Rock i ullblandning som knäpps med tre knappar, med sneda framfickor, quiltat foder och enkelt sprund bak. Finns här.

.

53b5878f77793d7449c138cb093bb47f

IPAD COVER

Ett vadderat läderskydd till din dyrbara iPad. I mjukt läder med en flätad läderrem. Du låser remmen runt en mässingsknapp. Alla PAP produkter är gjorda för att hålla, och blir vackrare med tiden. Tillverkad i Göteborg, Sverige. Finns här.

c6ebf224d910c496b16e5a9ceb221d00

TRAVEL KIT

Grown Alchemist har ett nytt, revolutionerande sätt att se på hudvård där man inte kompromissar. Samtliga produkter är organiska och det är äntligen möjligt att nå verkliga hudvårdsresultat utan att skadliga kemikalier är tillsatta. Finns här.

.

.

.

.

Tjingeling Torsdag

.

Dagarna går fort nu, snart är det den 8 november och då är det fars dag (det har ni väl inte glömt?). Det brukar vi fira med middag på någon mysig restaurang och några presenter från barnen och blommor från mig. Det händer mycket i höst. Alla i familjen fyller år nu i höst/vinter, halloween, fars dag, adventskalendrar skall inhandlas, julhandel mm. Det gäller att man börjar planera redan nu. Jag funderar faktiskt på att åka till Ullared i år. Det är ett perfekt ställe att köpa billiga märkes leksaker så som Lego, Plus Plus mm. Jag skall bara ta mig modet att ta mig dit. Jag är livrädd för att jag skall komma en dag då dem slår rekord på antal besökare och köerna slingrar ända bort mot parkeringsplatserna som man ser på tv,n när de filmar från varuhuset. Hörde faktiskt att de hade tagit rekord på antal besökare här om veckan då det var mitt i månaden ( två veckor kvar till löning) men ändå så slog dem besökarrekord så man vet ju aldrig vilken dag man skall åka eller inte. Min väninna Mia var där då för övrigt haha. Har ni börjat köpa julklappar än?

.

Ha nu en bra dag, så hörs vi snart igen!

Kram/Carola

2 thoughts on “Förslag till farsdag

  1. Therese says:

    Jag har varit på Ullared några gånger, är inte jätteförtjust men det har varit som en ”kul grej” när vi ändå brukar ha varit så nära där nere i Falkenberg. Är det något som Ullared är bra på så är det just leksaker! Har en resa bokat till Varberg i nov. och funderar faktiskt på att ta svängen inom Ullared då, dock har jag hört att det ska vara som mest folk då så det är ju inte särskilt lockande. Har dock fått för mig att ol man är där mer framåt kvällen så är det lite lugnare, då är det förhoppningsvis inte massa bussfolk och så… Men vad vet jag. Vissa gånger har vi åkt dit och vänt när vi sett parkeringen eller gått in i varuhuset, plockat på mig två grejer, sett kön, släppt grejerna och åkt därifrån. Som du märker är jag inget stort fan men just leksaksavdelningen är jag sugen på att kolla in inför jul.

    Kram

  2. Annika says:

    Jag har inte köpt några julklappar ännu. Eller jo förresten, en till min mamma som jag köpte i somras. Ullared har jag inte varit på, men som du säger så är det säkert ett bra ställe att fynda Lego och sådant på. Tack för farsdagstips, klart vi inte glömmer honom. Ha en fin dag. Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *