Gute Vin SOARÉ

Gute Vin SOARÉ

 

Gute Vin SOARÉ

 

Här kommer ett annorlunda men ack så trevlig underhållning och njutning.

 Vi gjorde ett besök på Gutevin såklart.Vi som älskar vin och tycker att det är mycket spännande med lokala handlare så kändes detta som en självklart utflykt över dagen. Eller över dagen? både vår familj och våra vänner tog med oss husvagnen och ställde upp den utanför vingården efter överenskommet med vingårdsägarna som vi träffade på en matmässa i Göteborg i våras. Så vi kunde njuta utav både maten och de goda drycken som serverades till. En mycket spännande erfarenhet.

Vi åt helgrillat lamm med genuint matvete och grönsaker alla råvaror kommer från södra Gotland. Vi testade alla viner från Gutevingård, både vitt, rött, rosé och dessertvin. Vi fick en mycket trevlig och annorlunda underhållning av skådespelare och musiker från bygden. Den lokala maten serverades av grillmästaren Curt Nicklasson och hans lokala hjälpredor.

Underhållningen för kvällens soaré började… när vi minst anade det. Och ingen visste när den slutade,  allt efter lokal stämning:)  soarén framfördes av Anna och Peter Jankert, Jakob Jonsson och Erik Törner.

106

 

123

 

Gute Vin SOARÉ

 

 Min klara favorit i vinväg var dessertvinet och sedan kommer det röda vinet. Att man kund få en sådan fyllighet i ett rödvin från sverige visst jag inte. Klart värt ett besök eller varför inte köpa det från systembolaget där det finns med på beställningssortimentet.

.

114-tile

 

130

 

109

 

180

 

Gute Vin SOARÉ

 

Men höjdpunkten för kvällen var ändå det man minst visste, Underhållningen. Med paret Anna och Peter Jankert så var kvällen ett minne man bär med sig. Skulle klart vilja se mer från dessa två! Mannen Peter var klart i min stil av musik och röst. Han var en blandning utav Totta Näslund, Ulf Lundell och Rikard Wolff . Denna kvällen skulle gärna få fortsätta till en oändlighet:)

Vissa dagar är helt underbara helt enkelt. Och ibland känner jag att det är riktigt kul att få ner dessa stunderna här på bloggen så jag kan bläddrar tillbaka denna stund och drömma mig tillbaka dit igen.

.

Kram/Carola

2 thoughts on “Gute Vin SOARÉ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *