GULD & GLAM PÅ DEICHMANN FÖR EN BILLIG PENG!

.

Snygg guldväska hittade jag på en ny funnen butik Deichmann till väldigt bra priser!

.

.

.

Tjingelingan Vänner!

.

Jag har helt gått igång på guld nu i höst. Kanske kan det vara så bara för att vi börjar närma oss nyår just nu? För på nyår skall det vara guld och glamour ♥ Men denna väskan tänkte jag mer att ha till vardags. Kanske kan den lysa upp all den svara klädsern man har så här års? Jag har liksom tröttnat på allt mörkt och murrigt. Vill ha lite mer ljus och glam. Skulle passa fint i hop med mitt stora Coco Chanel halsband som jag köpte för 100 år sedan i London. Jag hittade även dessa guldskorna här. Vad tycker ni om dom? Tycket denna sidan var lite roligt eftersom det var så himla bra priser, så man kan ju köpa ett par guldskor som även matchar väskan tänket jag, hihihi.

.

Nu skall jag åka och storhandla en massa gott till kvällens kolgrillning. Vi brukar ha som tradition att kolgrilla mellan jul och nyår. Idag tänkte jag att vi skulle grilla färsk lax, hmm undra om det går att få tag på i affärerna idag?!. Till det skall jag servera rostade rotfrukter med kall saffranssås och en välkyld riesling. Jag har nyligen börjat gilla just riesling druvan. För jag har förmoligen bara smakat på billig och söta rieslings viner i min ungdom? Men det finns riktigt bra riesling viner har jag erfarit  nu på äldre dar ♥

.

Önska er alla en fin söndag!

.

.

KRAM

.

3 thoughts on “GULD & GLAM PÅ DEICHMANN FÖR EN BILLIG PENG!

 1. Camilla says:

  Roligt att du visar en sida med bra priser så att vi vanliga människor har råd att handla också. Tack för att din blogg vänder sig till olika samhällsklasser. Är så trött på alla bloggar som bara visar en massa dyrt som en vanlig frånskild mamma som jag aldrig kan göra. Din blogg är allsidig och det gillar jag. Fortsätt så!!

  Tack för ordet /Camilla

  • Carola says:

   Tack det tar jag som en bra komplimang! Tycker att det är kul att blanda både dyrt, billigt det blir en mer personlig stil som inte alla andra har. Men det är inte prislappen som avgör om ett plagg är fint eller inte! Utan det är hur man sätter i hop plaggen eller inredningen som avgör resultatet. Men jag förstår hur du menar att många bara bloggar om dyra saker mm. Och det blir bara att man ögar igenom sådana bloggar. Det är liksom inte nåbart!! Men kul att du gillar min blogg och att den känns verklig ♥ för det är min verklighet! Och denna sidan har mycket snyggt till en mycket bra peng! Lycka till.

   Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *