MINA ÄLSKADE UNGAR VAD JAG ÄLSKAR ER!

.

.

.

Tjingeling!

.

Vad har ni gjort idag vänner?.

.

Men wow, vilket härligt jullov vi har! Idag dansade våra barn fram på isen i +6 grader. Herre gud så härligt! Idag har jag bara njutit av ledigheten och familjen. Vi har gjort just det som faller oss in så som bara hänga tillsammans i soffan till en film mitt på dagen, flickorna tog och snörade på sig sina skridskor för att ta några piruetter nere på isen för att sedan gå in och göra hemmagjord varm choklad med chilli och kaffe. Att bara ta dagen som den kommer det är lov och ledighet för vår familj! Vi gillar att bara hänga och göra vad som faller oss in.

 

.

Vårt stora Socker var duktig på att åka skridskor. Efter att ha gjort några snygga piruetteR och stilat för lilla syster yster så blev det någon vurpa också, hihihi. Och  några vurpor var mest för att göra lilla syster glad att även hon kunde ramla ibland ♥ syskonkärlek värmer ett mamma hjärta! Och ingen stora syster i världen är så himla snäll mot sin lite mindre krävande lilla syster som Sockret. Hon är helt otrolig våra stolthet! Mina älskade ungar vad jag älskar er!!!!!!

.

.

.

Egengjord varm choklad utav 70 % chilli choklad, varm mjölk och en skvätt kaffe min absoluta favorit på vintern!

.

.

.

Ha en fin kväll vänner så ses vi i morgon!

.

.

KRAM

One thought on “MINA ÄLSKADE UNGAR VAD JAG ÄLSKAR ER!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *