GUCCI GG 3500/S RÄKNAS DET OM MAN INTE SYNS???

Idag gömmer jag mig bakom mina Gucci GG 3500/S. ( hej å hå, dammiga är glasögonen också ser jag här)
Tjing!
Vad pysslar ni med idag?!
Jag gör absolut ingenting:)! Det måste vara den underbaraste känslan i världen. Att inte göra något och dessutom så har jag inget dåligt samvete över det heller:)! Jag ligger bara och latar mig och rår om min stor/lilla sjukling. Vi ligger och ser på katten Gustaf. En passande film till oss idag:)!

Hmmmm vad är det här då??? Gick inte hon på Lchf, tänker ni nu??? Jo, men det var så här: Jag och mitt Socker blev såååå sugna på sötsaker. Och hon är ju sjuk och allt:) Så jag tog på mig mina största solglasögon och gick över till Nygrens Cafe och handla våra favoriter. Och då tänkte jag så här. Om jag inte syns bakom dessa brillor, så kanske det inte räknas, hihihihi. Är det så, tror ni?

Nu får jag bikta mig här på RofK. Jag har liksom kommit utanför banan lite sedan jag balla ur med kosten i Köpenhamn. Det är så svårt att komma på banan igen när man har slarvat. Så idag syndar jag också som ni ser, Grrrrr.  Och snart kommer ju påsken. Den största godishelgen i Sverige som ni vet:)! men men …….. Jag har inte gått upp, Utan jag står liksom still på vågen. Och det kan jag nog vara tacksam över! Det blir nya tag efter påskhelgen! Och dessutom så skall jag börja med mina dagliga promenader efter helgerna! Jag är ju personen som är allt eller inget som ni känner till. Och nu är det inget som gäller för mig, hihihi. Men självklart så äter jag inte potatis, bröd och pasta så lågt har jag inte hamnat (än) hihihi!
Nu skall här mysas vidare framför tv:n med min kära sjukling & nakenvovven Pottansson!
Önskar er en fin dag!
KRAM

3 thoughts on “GUCCI GG 3500/S RÄKNAS DET OM MAN INTE SYNS???

 1. Casa of Mia says:

  Vilken snygging! Klart att man får fuska ibland, speciellt om man är hemma med en sjukling och bara myser, sedan är det ju som du säger, den störst godishelgen i antågande, ja ja,
  kram

 2. Sofia says:

  Snygga bågar : ) Klart man måste unna sig ibland. Jag smakade nya Magnum Infinity idag god men nu har jag halsbränna från h-vetet : ( urk kram Sofia

 3. H`s enkla vardag says:

  Min LCHF karriär ballade ur när vi var i Dubai och Trysil! Hoppas komma på banan igen, för här äts det godis!! Och gott är det…
  Snygga brillor på en riktig pingla!
  Kram Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *