HÅR DONUT – KLASSISKA HÅR KNUTEN

Åh, nu har jag äntligen hittat en hår donut =) Har totalt fastnat för de och tycker de är så fint och klassiskt att ha en sådan knut i håret. Love love!
 Todelooo!
Här pågår just nu kvällsmat fix och nattning av liten trött Docka. Jag har just fixat lite pannkakor (Lchf). Men lätt vispad grädde och hallon, mums! Jag har nog nu gjort 5 olika recept på Lchf pannkakor men detta var nog klart det godaste jag ätit! (jag har nämligen smyg ätit ur stekpannan medans jag står här och steker)
Hahaha när det är jag som fixar mat så är jag oftast mätt när vi skall sätta oss till bords och äta tillsammans. För jag har stått och provsmakat ur grytorna mm. En sked blir lätt 10 skedar om det är gott, hihihi.

En dagens liten mini me ”Sockret”. Åhhh vad vi har haft det mysigt på vår lilla vabb dag. Halv skruttiga som vi är båda två, har vi fixat håret på varandra och druckit barn kaffelatte:) Vilket är skummat mjölk med en matsked kaffe- gott!

Det bästa med denna frisyr är att här har jag inte ens borstat håret innan jag satte upp det. Så detta är verkligen en bad hair day frisyr:)!

Så här ser dom ut. Det är verkligen super enkelt att få till en stram dansknut på oss tjejer  här hemma nu, jippi! Jag som brukar annars tupera och jobba mig för att få till en sådan tofs:)! Dom finns att köpa på bla Kicks.
Nu önskar jag er alla en riktigt riktigt mysig kväll!

KRAM

8 thoughts on “HÅR DONUT – KLASSISKA HÅR KNUTEN

 1. PERNILLA says:

  åh så mysigt det låter ….*ler…..dte är säkert sånt man minns när man blir tsor
  Jag har också ramlat över ”donauts” …köpte mina för 9 kr på Gekås!!…*skrattar….så många blev det ….

  Kram Pernilla På Piazzan

 2. Husbysjutolfts says:

  Hallå!!
  Det var synd att jag inte visste att du letade efter sådana. min syster äger nämligen en grossitfirma där dem har blandannat just donuts. och Typ en miljon andra hårprylar och mycket mycket annat. Det skulle vara paradiset för dig och dina små det 😉
  är det nått annat ni letar efter fråga mig 🙂 så kan jag kanske säkert lösa det.

  kram

 3. Svenja says:

  wow, super pretty hair. it looks gorgeous!
  your blog is really nice, i will follow you as a reader 🙂
  have a nice day, svenja from germany :))

 4. messan says:

  Dom är bra dom där. Blir jättesnyggt när jag sätter upp på någon men på mig själv…ett trassel:)).
  Ha en fin dag!
  Kramar

 5. Limestone by the Sea says:

  Visst är de toppen! Jag köpte mina på Glitter, men jag har så tjockt och långt hår så det krävs lite nålar. Men så snyggt! kram ps. Kul att hitta hit!

 6. Room of karma says:

  Tack snälla Camilla på bloggen husbysjutolfts!
  Det skall jag tänka på nästa gång. Då vänder jag mig till dig ♥

  kram

  Hej Limestone by the Sea – Välkommen till RofK!!
  nu skall jag klicka in mig hos dig och titta runt:)!

  kram

  & kram till er andra också som kommentera här:)!♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *