FREDAGSMYS PÅGÅR ……

Japp, då får julgransmattan från Ferm living  hänga med ett tag till då. Tycker den är så fin så jag vill inte städa bort den, hihihi. Kanske kan den få smyckra vardagsrumsbordets ena hörn lite grann?!:).

.

.

.

.

Välkommen Fredagsmys!

.

OMG vilken god fredagsmys det blev idag. Jag njuter än utav smakerna i min mun! Den 18 dec så firade jag och min super rara & gulliga vän ”Lalla”  Touchmylifte på Instagram våra födelsedagar på Champange baren i Göteborg (bilder ser ni på mitt Instagram). Under den riktigt trevliga kvällen bjöd min goda vän mig på en oförglömlig god middag där, som en överraskning!!!!. Middagen var ankbröst, sauterat savaykål och  portvinsmarinerad syltlök. Och jag säger bara herre vilka smaker. Jag kommer aldrig glömma den middagen eller den trevliga kvällen med dig ”Lalla” som mina barn kallar dig, hihihi.  Allt vi gör blir så himla tokigt roligt och bra Men ikväll gjorde jag  just den middagen hemma hos oss. ( den trevliga kockan berättade närmligen hur man gjorde den gudomliga protvinsmarinerade syltlöken och av den såsen till ankbröstet) – tack för det!!  Det blev en total fullträff i kväll. Så just nu njuter vi verkligen i fulla drag av god mat och dryck. Har också hittat en riktigt favorit av vita viner som passar till också ( se nedan ) Den rekommenderar  jag verkligen! Tror nog att det är den godaste vita vinet jag druckit i hela mitt 39 åriga liv .

.

.

.

Bubbel i glasen Mousserande äppelcider (alkoholfri) Magnum till familjens minsta. 

.

.

.

 Skriv upp detta namnet vänner! För den är en gudagåva för våra smaklökar ♥. Vita viner smaker bäst från Frankrike och röda från Italien. Så i kväll kör vi båda två, hihihi.

.

.

.

OMG det smakar helt ljuvligt som det gjorde på Champagne baren – Så glad att jag fick receptet!

.

.

.

.

Vissa dagar/kvällar känner man sig bara så himla lycklig och glad. Och i kväll är det en sådan! Strax skall jag servera vår efterrätt som består av Ingefärs- och Kanelpäron från Höganäs Saluhall som avnjuts tillsammans med en Champagen sorbet från Lejonet & Björnen, Naw så himla gott ♥♥♥

.

.

.

Njut kvällen vänner!

.

KRAM

9 thoughts on “FREDAGSMYS PÅGÅR ……

 1. Joachim says:

  Självklart har jag precis avslutat ett träningspass på gymmet. Hoppats det blir mys när jag kommer Hem till familjen 🙂

  • Carola says:

   Vad duktig du är! hmmm något gym har det inte varit här, hihihi. Utan helt tvärt om:) äta och njuta ♥ Hälsa familjen från oss alla!!

   kram CC

  • Carola says:

   VAD DUKTIG DU ÄR!!!! HÄR ÄR DET INGEN BALANS ALLS MELLAN TRÄNING OCH MAT ♥ VI KÖR BARA MAT, HIHIHI!
   OCH SNART HAR VI NÅGRA MYCKET TREVLIGA MAT TILLFÄLLEN TILLSAMMANS MED FAMILJERNA. HAR DU HITTAT NÅGRA BRA RECEPT?

   KRAM CC

 2. Laila Söderblom says:

  Tack underbaraste vännen för dina fina ord! Du är ju så begåvad .. att du lyckades göra denna supergoda ankrätten från Champagnebaren imponerar stort! Du är ju bäst!!!! Måste dit snart!! Kram

  • Carola says:

   MEN BABY, DU ÄR FÖR SKÖN! KANSKE SKALL VI TA DEN DÄR UTLOVADE KÖPENHAMNSRESAN I VÅR OCH KÖRA EN RIKTIG FROSSA MYS FREDAG PÅ SAS.

   STORA KRAMAR CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *