EN PROMENAD I KRISPIGA MÖLLE

.

Kolla in det roliga/gulliga huset. Nope, det är inte från Liseberg utan stod mitt i den fina vita idyllen här i Mölle hamn.

.

.

.

.

Godkväll Alla Bloggisar!

.

Visar lite bilder från en sen eftermiddag/kväll nere i Mölle. Det var en riktig krispig och härlig promenad nere i nere i hamnen. Gillar detta pärlband av hus som ligger efter vattnet med Grand Hotell på toppen.  Åhhh vad jag gillar att promenera här nere i skåne. Allt är fint här nere husen, naturen, havet, stenarna, djuren och till och med blåsten kan vara mysig just här. Denna resa gick jag runt och fotade träd. Jag tok gillar dessa träden som lutar utav all blåst dom har fått utstå med åren. Några bilder är svar/vita några är blekta mm. Jag kan lägga ut lite bilder här så ni får se vad jag leker med just nu, hihi.

.

Har just nattat mina små juveler som har hela magen full av Daddys goda hemgräddade pannkakor med färska bär och lätt vispad grädde ♥  Själv så skall jag kika vidare på vad vi skall boka för semester i år. Fick en ide på jobbet idag om ett mycket trevligt resmål av världens bästa tandläkare i rummet brevid oss. Så himla mysigt att planera semester på paddan under ett fluffigt duntäcke bredvid min livskamrat ”Daddy” och en stoooooor  kopp av varmt te ♥♥♥

.

.

Njut kvällen vänner. Så ses vi i morgon igen!

.

KRAM

.

4 thoughts on “EN PROMENAD I KRISPIGA MÖLLE

  • Carola says:

   MEN VAD KUL ATT HÖRA LITE HISTORIA OM DET VACKRA OCH ROLIGA HUS! TRODDE INTE ATT DET VAR NÅGOT HUS SOM NÅGON VISSTE NÅGOT OM. TACK!!!!

   KRAM CC

  • Carola says:

   TACK FÖR LÄNKEN!!!!
   MEN DET ÄR JU TACK VAR ER SOM VI HAR HITTAT HIT ♥♥♥ OCH DET ÄR VI SÅ TACKSAMMA FÖR!!!!!!!
   NI ÄR SÅ GOA ♥♥♥

   KRAM CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *